SÜPER LİG

Tuncay F.Bahçe'den haber bekliyor!

Bonservisi Bundesliga takımlarından Wolfsburg'da olan ancak kadroda düşünülmeyen Tuncay Şanlı, eski takımı Fenerbahçe'ye dönmek istiyor..

Tuncay F.Bahçe'den haber bekliyor!

Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk'e konuşan Tuncay Şanlı'nın menajeri Hakan Özlü, "Evet Tuncay'ın Aykut hoca ile görüştüğü doğru. Karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Sonrasında tekrar bir görüşme olmadı. Tuncay Fenerbahçe'de oynamak istiyor. Fenerbahçe'den haber beklediği için ve iyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğu için diğer teklifleri değerlendirmiyor. Top Aykut hoca ve yönetimde. Tamam dedikleri an Tuncay Fenerbahçe'de oynamaya hazır" dedi.

WOLFSBURG SORUN ÇIKARMAZ
Tuncay'ın Wolfsburg ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Özlü, "Fenerbahçe Tuncay'ın dönüşüne onay verirse Wolfsburg'un sorun çıkaracağını düşünmüyorum. İş o noktaya gelirse sıkıntı yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar