VOLEYBOL

Transferde hız kesmiyorlar

2012-2013 sezonunda Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligde mücadele edecek olan Seramiksan Spor Kulübü’nde iç transfer sonrası dış transfer çalışmaları hızlı başladı.

Transferde hız kesmiyorlar
Transfer döneminde sağlam ve doğru adımlar atarak, 2. Lig hedefi ile takım kurma çalışmalarına başlayan filenin kuğuları Tuğçe Bilgen, Tülay Öner ve Fatma Gül ile sözleşme imzaladı.

Tecrübeli oyuncular ile iddialı bir ekip
Köşe oyuncu olarak görev yapan Tuğçe Bilgen, M.E. Vakfı, Gelişim Koleji ve Arkasspor gibi profesyonel kulüplerde görev aldı. Son olarak 2. Lig takımlarından Altınoluk Belediye Spor'da oynayan Tuğçe Bilgen, 23 yaşında ve 1.80 cm. boyunda.

Seramiksan Spor Kulübünün diğer transferi olan Tülay Öner ise Karşıyaka, Adana, Salihli gibi kulüplerde görev aldıktan sonra, geçen sezon Altınoluk Belediye Spor'da oynadı. Pasör olarak görev yapan Tülay Öner, 22 yaşında ve 1.75 cm. boyunda.

1.87 cm. boyunda, 22 yaşındaki bir diğer transfer Fatma Gül ise, Gelişim Koleji, Balıkesir Belediye, Gelişim Koleji gibi kulüplerde oynadı. Geçen sezon Aydın Belediye'de görev alan Fatma Gül, orta oyuncu olarak görev alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER