DÜNYADAN FUTBOL

Transferde flaş gelişme! Manuel Fernandes kadro dışı kaldı

Lokomotiv Moskova'nın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, Rubin Kazan ile oynanacak mücadelenin kadrosuna dahil edilmedi.

Transferde flaş gelişme! Manuel Fernandes kadro dışı kaldı

Bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Manuel Fernandes hakkında Rubin Kazan maçı öncesi sürpriz bir karar çıktı. Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes kadro dışı bırakıldı. 

SÖZLEŞMESİNİ UZATMADI

Uzun süredir Lokomotiv ile yeni sözleşme imzalamayan Fernandes, kadro dışı bırakıldı. Portekizli futbolcunun bundan sonra forma giyip giymeyeceği ise belli değil.

GALATASARAY DA İSTEDİ

Rus basınının duyurduğu haberde Galatasaray'ın Fernandes ile anlaşmaya vardığı transferin devre arasında ya da sezon sonu olacağı konuşuluyordu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Manuel Fernandes Galatasaray'a bedelsiz transfer olabilir.

FATİH TERİM'DEN FERNANDES AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından Fernandes'le ilgili olarak "Manuel Fernandes çok iyi, çok yetenekli bir oyuncu. Şu anda herhangi bir tasarrufumuz yok ama futbolda her şey olabilir. Yarın ne olacağı bilinmez" diyerek transferine açık kapı bırakmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER