TRANSFER

Transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig ara transfer dönemi

Süper Lig'de 17. hafta maçlarının sona ermesinin ardından gözler transferlere çevrildi. Üç büyüklerde yapılacak olan transfer harekatı taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman açılacak?

Transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig ara transfer dönemi

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı sona erdi! Sezona büyük umutlarla başlayan üç büyükler hayalini kurdukları yerlerin yakınında geçmeyi bile başaramadıç Sezonun büyük hayal kırıklığı yaratan takımı Fenerbahçe oldu. Ali Koç yönetimi ile sezona start veren Fenerbahçe ligi 17. sırada tamamladı.

Beşiktaş ise yaşanan sıkıntılar nedeniyle Negredo ve Pepe'ye veda ederek başladı. Forvet hattında Cyle Larin, Mustafa Pektemek ve Love üçlüsü yer alan Beşiktaş bu üç isimden istenilen performansı bir türlü alamadı. Yaşanan sakatlıklar ve takım yaş oranının yüksek olması Beşiktaş'ın Ligin ilk yarısını 7. sırada tamamlamasına neden oldu.

Gaziantepspor'a -6 puan ve transfer yasağı geldi

Galatasaray ise iyi başladığı sezonun ilk haftalarında gösterdiği performansı sürdüremedi. Geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Gomis ile yollarını ayırmak zorunda kalan Galatasaray, Şampiyonlar Ligine veda etti. Süper Lig'de ligin ilk yarısını galibiyet ile tamamlayan Galatasaray 29 puan topladı ve ligi 5. sırada tamamladı.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?...Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ara transfer dönemi 4 Ocak 2019 Perşembe günü başlayacak. 28 gün sürecek ara transfer dönemi 31 Ocak 2019 Çarşamba günü ise sona erecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER