Trabzonspor'un işine gelen takas!
Alman ekibi Freiburg Trabzonspor'a tam da istediği bir takas teklifi ile geldi.
Fotomaç'ın edindiği bilgiye göre; 26 yaşında olan Dembele, Levski Sofya'da oynadığı dönemde teknik direktör Şenol Güneş'in istediği oyuncular arasında yer almıştı. Malili santrfor, geçen yıl transfer olduğu Freiburg'da 18 maçta sadece 1 gol atınca çabuk gözden düştü.
TAŞLI DA PAKETTE!
Bu sezon Bundesliga'da sadece 26 dakika forma giyen Dembele'yi elden çıkarmak isteyen Freiburg'un, Trabzonspor'a Marc Janko ile takas etmeyi teklif ettiği ifade edildi. Alman ekibinin, Dembele'nin yanı sıra Türk oyuncusu Oğuzhan Taşlı'yı da Fırtına'ya önerdiği belirtiliyor. Trabzonspor'un sürpriz teklifi düşünmek için Freiburg'dan 1 hafta süre istediği öğrenildi. Janko-Dembele takası ile ilgili son kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vermesi bekleniyor.
KARAMAN'DAN JANKO'YA İLGİ
Freiburg'un talip olduğu Marc Janko ile teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcısı Ünal Karaman dün sabahki idmanda özel olarak ilgilendi.
Taktik çalışmayı sık sık durdurup oyunculara uyarılarda bulunan Karaman'ın Avusturyalı forvet ile bir süre özel olarak görüşmesi dikkat çekti.