TRABZONSPOR

Trabzonsporlu Rodallega ayrılık iddialarını doğruladı

Trabzonspor'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'nın ülkesinin takımlarından Santa Fe'ye gideceği iddia edilmişti. 33 yaşındaki golcü futbolcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada transfer teklifi aldığını doğruladı.

Trabzonsporlu Rodallega ayrılık iddialarını doğruladı

Trabzonspor'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'nın adı, son olarak ülkesinin takımlarından Santa Fe'yle birlikte anılmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki golcü futbolcu, transfer teklifi aldığını doğruladı.

Blu Radio'ya konuşan tecrübeli santrfor, "Sante Fe yöneticileriyle telefonda görüştük. Kolombiya'ya döndüğüm takdirde daha az para kazanacağımı biliyorum. Ancak önceliğim para olsaydı Çin'den gelen teklifleri kabul ederdim. Eğer bugün Trabzonspor'da oynuyorsam bu, Avrupa futbolundan keyif aldığım içindir." ifadelerini kullandı.

Juan Sebastian Veron'un başkanı olduğu Estudiantes de La Plata'nın da kendisini istediğini söyleyen Rodallega, "Veron, bana ciddi ve samimi bir teklifle geldi. Kulübün bonservis bedeli ödeyemeyeceğini söyledi ve benden sezon sonuna dek beklememi istedi." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER