SÜPER LİG

Trabzonsporlu Celustka çok hırslı

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Celustka, çok hırslı olduğunu söyledi.

Trabzonsporlu Celustka çok hırslı
Trabzonspor'un Dinamo Minsk ile oynadığı ilk maçta sakatlanma pahasına golü engelleyen Çek futbolcu Celustka, "Hırslıyım, hırsımı da takımım için kullanmaktan asla çekinmem" dedi. 
 
Trabzonspor'da futbocuların Dinamo Minsk maçında turu geçeceklerine inanmalarına karşın bordo mavililerin teknik direktörü Mustafa Akçay tedbiri elden bırakmıyor, ilk maçta aldıkları 1-0'lık galibiyetin tur için yeterli olmayacağı konusunda oyuncularını uyarıp rehavete kapılmamalarını istiyor. Dinamo Minsk maçında bir pozisyonda golü engellemek için sakatlanma pahasına topla rakip arasına giren ve bu davranışıyla taktir toplayan savunma oyuncularından Ondrej Celustka'da, turu geçeceklerine inandığını söyledi. Celustka, ilk maçta aldıkları 1-0'lık galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Tur için avantajlıyız ama tabi ki garanti değil. Sahaya çıkıp kazanmak için gerekeni yapacağız. İlk maçta pozisyon gereği yaptığım müdahaleden dolayı arkadaşlarım beni tebrik etti. Hırslıyım, hırsımı da takımım için kullanmaktan asla çekinmem. Önemli olan takımın kazanmasıdır" diye konuştu.

TRİBÜN LİDERLERİNE MAHKEMDEN 1 YIL STADA GİRMEME CEZASI
Trabzon'da yayın yapan yerel bir gazetenin spor müdürüne yönelik olarak maç sırasında küfürlü tezahüratta bulunulduğu gerekçesiyle 3 kişiye mahkemece 1 yıl süreyle maçlara girmeme cezası verildi.  
 
Edinilen bilgiye göre, eski hakem ve gazeteci H.M. geçtiğimiz sezon Avni Aker'de oynanan Trabzonspor-Eskişehirspor maçında taraftarların kendisine yönelik hakaret içeren kötü söylemlerde bulunulmasının ardından olayla ilgili olarak tribün liderleri Mehmet F., Murat F. ile Mumamer K. hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek şikâyetçi oldu. Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı stattaki kamera görüntülerinden yararlanarak yaptığı inceleme sonucu 3 kişi hakkında dava açarken şüpheliler Trabzon 3'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkeme şüpheliler hakkında para cezasının yanı sıra 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin önlenmesine dair hükümleri uyarınca güvenlik tedbiri olarak 1 yıl süreyle maçları seyretmeme cezası verdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER