TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan ayrıldığını resmen açıkladı

Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kulübüne veda etti..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Trabzonspor'dan ayrıldığını resmen açıkladı

Geleceği merak konusu olan Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan ayrılığı resmen açıkladı..

Olcay Şahan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kulandı: 
 
"Geldiğim ilk günden bu güne Trabzonspor formasını onur ve gururla taşıdım. Süre aldığım her dakika büyük Trabzonspor taraftarını mutlu etmek için terimin son damlasına kadar savaştım. Feda olması gerektiğinde feda deyip elimden geleni yaptım. Beni iyi günde, kötü günde destekleyen, yanımda olan bütün herkese teşekkür etmek istiyorum. Burada çok güzel anılarım oldu. Şimdi veda zamanı. Hakkınızı helal edin, hoşça kalın..." 

VEDA TÖRENİ

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sözleşmeleri 31 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek oyuncular Olcay Şahan ve Luis Ibanez için veda töreni düzenlendiği belirtildi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun törende yaptığı konuşmada her iki oyuncuya, kulübe yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiği, ardından da birer plaket takdim ettiği kaydedildi.

Açıklamada, Ağaoğlu'nun Olcay Şahan ile ilgili, "Kulübümüze hakkı geçen bir oyuncumuzsun. En zor zamanlarımızda bize en fazla desteği verenlerden birisin. Hakkını helal et. Kapımız sana her zaman açık. İnşallah ileride farklı görevlerle aramızda olursun." ifadelerine de yer verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER