TRABZONSPOR

Trabzonspor'da yeniler eskilere fark attı

Trabzonspor'da yeni transferlerden Sheidaev dışındaki tüm futbolcular Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında forma şansı buldu.

Trabzonspor'da yeniler eskilere fark attı

Yeniden yapılanmaya giden ve bu kapsamda birçok oyuncusuyla yollarını ayırmanın yanı sıra 7 takviyeyle de kadrosunu güçlendiren Trabzonspor'da, ilk iki haftada yeni transferler sahne aldı.

Bordo mavililerde ligin ilk iki haftasında oynanan Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında Sheidaev dışındaki tüm yeni transferler forma giyme fırsatını yakaladı.

4 İSİM KADROYA GİREMEDİ

Geçtiğimiz sezonda takımda birçok maçta forma giyen Aykut, Bosingwa, Cavanda, Özer, Marin, Erkan ve Cardozo gibi isimlerle yollarını ayıran bordo mavililerde, yeni yapılanmada da yer alan Mustafa Yumlu, Aytaç, Akakpo, Esteban gibi isimler ise Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında forma giyemedi.

Trabzonspor'da geçen yıl Sunderland'a kiralanan N'doye'nin yanı sıra Abdülkadir, Yusuf Yazıcı ve Furkan Taş gibi genç oyuncular da ilk iki maçın 18 kişilik kadrosunda yer almayı başaramadı.

YANAL'DAN TAKIM OLMA VURGUSU

Serdar Gürler'den Trabzonspor itirafı

Bu arada, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımdaki birlik ve beraberliği sağlamak adına yoğun çaba harcıyor. Futbolcularıyla gerçekleştirdiği her toplantıda birlikte hareket etmeye ve takım olma olgusuna vurgu yapan Yanal, başarı için herkesin özveride bulunması gerektiğine de dikkat çekiyor. Camiayı mutlu edebilmek için çok çalışmaları gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, tüm futbolcularından elini taşın altına koymasını istiyor.

GELİRLER ARTACAK

Mali anlamda düzlüğe çıkmayı hedefleyen Trabzonspor'da yönetim, çeşitli projeler üreterek kulübün gelirlerini artırmayı hedefliyor. Akyazı Stadı'nın isim hakkının yanı sıra farklı projeler üzerinde de duran bordo mavili yönetimin, gizli olarak yürüttüğü bazı projelerde sona yaklaşıldığı ve kulübün kasasına önemli bir girdi sağlanacağı öğrenildi. Ayrıca loca ve kombine satışlarında da çalışmalarına hız veren Karadeniz ekibinde, forma satışlarının yanı sıra 561'li hat projesine de ilgi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER