SÜPER LİG

Trabzonspor'da kriz! İdmandan kovuldu

Başakşehir maçının hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'un antrenmanında Mehmet Ekici ile tartışan Cavanda, teknik direktör Arveladze tarafından sahadan çıkartıldı.

Trabzonspor'da kriz! İdmandan kovuldu

Süper Lig'de Başakşehir'le yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor'da bugünkü idmanına Cavanda ile Mehmet Ekici arasında yaşanan tartışma damga vurdu.

Çift kale maç esnasında Mehmet ile Cavanda aynı bölgede atağa kalktıkları sırada aralarında tartışma yaşandı.

Aziz Yıldırım'ın çıldırdığı anlar!Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, sarı-lacivertli taraftarlarla girdiği ilginç diyalog ortaya çıktı.

61 Saat'te yer alan habere göre, Mehmet topla çıkarken bu sırada Cavnada pas bekledi. Ancak Mehmet, Cavanda'ya İngilizce olarak 'Koş, koş' dedikten sonra Cavanda bu sırada mücadeleyi bırakarak söylene söylene orta sahada doğru geldi.  

Mehmet de "Burada, herkes birbiri için koşacak. Böyle takım olamayız. Böyle kazanamayız" dedi.

Ardından Şota Arveladze, tüm takımı orta sahada toplarken tüm oyuncularla konuşmaya başladı. Ardından ise Cavanda'ya İngilizce olarak uyaran Şota, daha sonra oyuncuya idman çıkmasını ve dinlenmesini söyledi. 

CAVANDA-MEHMET EKİCİ

Cavanda idman sahasından çıkarken bir hayli sinirli olduğu gözlenirken bordo-mavililerin antrenmanı kaldığı yerden devam etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER