TRABZONSPOR

Trabzonspor’da John Obi Mikel’in bileti kesildi

Corona virüsü nedeniyle kendisini rahat hissetmediğini söyleyen Nijeryalı, “Bu durumda futbol oynamak istemiyorum” demiş, Başakşehir maçı kadrosuna alınmamıştı. Yönetim dün takımın kimyasını bozan 32 yaşındaki yıldızın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP’a bildirdi.

Trabzonspor’da John Obi Mikel’in bileti kesildi

Trabzonspor’da şok bir ayrılık yaşandı. Bordo-Mavili ekip, Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel’in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Corona virüsü nedeniyle maçların seyircisiz oynanması kararlaştırılınca duruma tepki gösteren Mikel, bu ortamda futbol oynamak istemediğini belirtip sezonun iptal edilmesi gerektiğini savunmuştu.

İleriye dönük alacaklarından vazgeçen Mikel, sosyal medya hesabında, “Hayatta futboldan daha fazlası var. Kendimi rahat hissetmiyorum ve bu durumda futbol oynamak istemiyorum. Dünya bu kadar çalkantılı bir dönemle karşı karşıya olduğu için sezon iptal edilmeli” ifadelerini kullanmıştı.

Pazar günü oynanan Başakşehir karşılaşmasında 21 kişilik kadroya alınmayan 32 yaşındaki yıldızın bu açıklamalarıyla ilgili olarak teknik direktör Hüseyin Çimşir, “Kafasının karışık olduğu ortada. Açıklamaları ne kulübü ne de takımı bağlar” demişti.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER