TRABZONSPOR

Trabzonspor'da gündem 'kara kedi'

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, büyü bozmak için kulüp flamasını hocalara okuttuğu iddialarını yalanladı.

Trabzonspor'da gündem 'kara kedi'

Trabzon yerel basını, üst üste alınan mağlubiyetler nedeniyle bordo-mavili kulübün tesislerinde kara kedi avına çıkıldığını iddia etti.

Kara kedilerin uğursuzluk getirdiğine inanıldığı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin geniş bahçesindeki kara kedileri toplamak için belediyeden yardım istendiği öne sürüldü.

Teknik direktör Şota Arveladze'nin de uğursuzluğuna inandığı kara kedilerin toplanması için belediyenin tesislere ekip yolladığı, kulüp personeli ile belediye ekiplerinin kedilerin toplanmasıyla ilgili çalışma yaptığı belirtildi.

Trabzonspor kafilesi büyük tehlike atlattıTrabzonspor kafilesi önceki gece Trabzon'a inişte büyük tehlike atlattı.

BAŞKAN YARDIMCISI DA FLAMAYI OKUTTURDU
Yerel gazeteler, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yakup Aslan'ın, Medicana Sivasspor maçı sonrası takımın üzerinde büyü olduğuna inandığı için kulüp flamasını hocalara okuttuğunu iddia ettiler.

YAKUP ASLAN DEDİKODULARI YALANLADI
Yakup Aslan, kulüp flamasını hocalara okuttuğu yönündeki dedikoduları üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Son 4 haftada oynadığı maçları kaybeden takımımızın Sivasspor karşısında galip gelmesinin hemen ardından bir gazete yazarının, (Büyü bozmak için Yakup Aslan bayrak okuttu) şeklindeki saçma sapan iddiası, (bazıları Trabzonspor'un başarısından rahatsız oluyor) şeklindeki söylentilerin doğruluğunu teyit eden bir işaret olabilir mi? Bu sorunun cevabını camiamızın takdirine bırakıyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER