SÜPER LİG

Trabzonspor'da bombalar patlayacak

Trabzonspor’da transfer çalışmaları yeniden hız kazanıyor.

Trabzonspor'da bombalar patlayacak
Trabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar, transferle ilgili müjdeyi verdi: Yarından (bugün) itibaren transferde hareketlilik başlayacak.
 
 
Fanatik'in haberine göre; Yönetim, sezon devam ederken iç transferle ilgili çalışmalarını tamamlamıştı. Sezon bittikten sonra ilk bombayı, Fenerbahçe’nin de çok istediği Gençlerbirliği’nin yıldızı Yasin Öztekin’le patlatan Bordo-Mavililer, daha sonra sessizliğe gömüldü. Ancak Trabzonspor’da transfer çalışmaları yeniden hız kazanıyor. 


Bu konuda müjdeli açıklama Asbaşkan Nevzat Şakar’dan geldi. Şakar, dün yaptığı açıklamada, “Transfer ile ilgili sor durumun değerlendirileceği bir toplantı yapacağız. Yarından (bugünden) itibaren transferde hareketlilik başlayacak” diyerek taraftara müjdeyi verdi. 


Kritik toplantı perşembe
Şu anda eşiyle birlikte yurt dışında tatilde bulunan Sadri Şener, perşembe günü İstanbul’a gelecek. Burada asbaşkan Nevzat Şakar ve Şenol Güneş’in de katılacağı toplantıda transfer çalışmalarına son şekli verilecek. Bordo-Mavililer’in, hafta sonuna kadar en az iki transferi bitirmesi bekleniyor. 


’Yüzleşmeden konuşmam’
Başkan, Nevzat Şakar ve Şenol Güneş arasında perşembe günü yapılacak olan toplantıda sadece transfer değil, Sadri Şener’in yaptığı açıklamalar da gündeme gelecek. Şener, “Dava sürecinde Şenol Güneş bir kez bile telefon etmedi” demiş, Güneş ise bu konuyla ilgili konuşmaktan kaçınmıştı. Deneyimli teknik adam, bu konu hakkında kendisini arayan basın mensuplarına, “Ben başkanla medya üzerinden polemiğe asla girmem. Kendisiyle yüzleşmeden, bu konu hakkında bir açıklama yapmam” cevabını veriyor. Toplantıda ayrıca Sadri Şener, Şenol Güneş’ten takımda kalacağına dair basına bir açıklama yapmasını ve kafalardaki soru işaretlerini kaldırmasını isteyeceği de öğrenildi.
Yorumlar