TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Alexander Sörloth şoku!

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği maçta takımın golcü oyuncusu Alexander Sörloth ile ilgili şok bir olay yaşandı. Sörloth, bu maçta kırmızı kart gördü.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Trabzonspor'da Alexander Sörloth şoku!

Süper Lig'in 21. haftasında Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının son dakikalarında tansiyon yükseldi. Geldiği günden bu yana ligde fırtınalar estiren ve attığı 16 golle krallık yarışının en iddialı ismi olan Alexander Sörloth mücadelenin 90+2. dakikasında çılgına döndü. Gençlerbirliği forması giyen Baiano bir pozisyonda Norveçli yıldıza sert bir müdahalede bulundu. 24 yaşındaki oyuncu da sinirle rakibini yüzünden ittirerek yere düşürdü. Bu pozisyonun ardından VAR kararı ile yıldız oyuncu kırmızı kartla oyundan atıldı.

Sörloth Beşiktaş maçında olmayabilir 

Maçta kırmızı kart gören Sörloth’un talimatlar gereği en az 2 maç ceza alması bekleniyor. Ancak bu hareket ‘şiddetli’ olarak değerlendirilirse golcü oyuncunun 3 maç ceza alma riski de bulunuyor. Fırtına önümüzdeki 3 karşılaşmada kupada B.B. Erzurumspor ile ligde ise Sivas ve Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Bordo-Mavili yönetimin önümüzdeki günlerde cezaya itiraz etmek adına Tahkim Kurulu’nun kapısını çalması bekleniyor.

İşte Sörloth’un aldığı darbe sonrasında bacağında oluşan yara;


 
Son 4 maçta 7 gol, 1 asistle oynayan Norveçli yıldız, Gençlerbirliği’ni boş geçti. 4 maç sonra suskun kalan Sörloth, dün fileleri havalandıramadı ancak Nwakaeme’nin attığı golde asisti yaptı. Ligde 16 gol, 5 asistle oynayan ve tam 21 gole katkı sağlayan başarılı oyuncu, skora en çok etki eden isim olarak dikkat çekiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER