TRABZONSPOR

Trabzonspor'a ağır tepki!

Trabzonspor camiasında, futbolcularla teknik kadroya karşı kızgınlık sesleri yükseldi.

Trabzonspor'a ağır tepki!

Trabzonspor'un deplasmanda 2-0'lık Torku Konyaspor mağlubiyetinden sonra, başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı, umut dolu mesajlar verirken; bordo mavili camiada, futbolcularla teknik kadroya karşı kızgınlık sesleri yükseldi.

Takımının başında çıktığı 7 resmi maçın 6’sından mağlup ayrılan Hami Mandıralı, bordo mavili kulüp tarihinin en kötü başlangıç yapan teknik adamı oldu.

Bordo mavililerin Hami Mandıralı ile aldığı sonuçlar şöyle:
"Gaziantepspor-Trabzonspor: 2-0 (Türkiye Kupası), Trabzonspor-Akhisar Belediyespor: 0-1 (Türkiye Kupası), Akhisar Belediyespor-Trabzonspor: 2-1 (Lig maçı), Trabzonspor-Kayserispor: 2-1 (Lig maçı), Galatasaray-Trabzonspor: 2-1 (Lig maçı), Trabzonspor-Osmanlıspor: 1-2 (Lig maçı), Torku Konya-Trabzonspor: 2-0 (Lig maçı)

BAŞKAN VE HOCA UMUTLU

Trabzonspor'un düşme hattının hemen üzerinde bulunması ve Avrupa defterini kapatmasına rağmen başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı'nın Torku Konyaspor maçı sonrası umut dolu mesajları dikkati çekti.

Takımını Trabzon’a götürecek uçak kalkmadan önce futbolcularına seslenen Başkan Usta, "Teknik ekibin arkasındayım. Bugün kesinlikle en iyi mücadelelerden biri oldu" ifadesini kullanırken Hami Mandıralı ise, "Ortaya konulan mücadele nedeniyle memnunum. Pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

BU DEFA DA ESTEBAN'LA MUHAMMET DEMİR TARTIŞMASI

Trabzonspor’da Torku Konyaspor maçında futbolcular arasında sezon başından bu yana yaşanan gerilime bir yenisi daha eklendi. Kaleci Esteban Alavarado’nun, oyundan alınınca yavaş davranan Muhammet Demir’e tepki göstermesiyle başlayan gerilimin soyunma odası koridorlarına taşındığı ve 2 futbolcunun maçın ardından tartıştığı ileri sürüldü.

Trabzonspor tarihinin en kötü dönemini yaşıyor

KAVGA SEZONU

Trabzonspor'da bu sezon yaşanan kavgalar takımın huzurunu bozdu. Erkan Zengin’in ilk devredeki Osmanlıspor maçı sonrası soyunma odasında Mehmet Ekici'ye yumruk atmasıyla başlayan gerginlik, uzun süre devam etti. Mehmet Ekici, takımdan ayrılmanın eşiğinden dönerken ikili, yeni yönetimin göreve başlamasıyla barıştırıldı.

Bordo mavililerin 18 Kasım’daki antrenmanında ise Aykut Demir, genç bir oyuncuya sert giren Marko Marin’in boğazını sıktı. İki futbolcuyu arkadaşları ayırırken, bu kez gerilim uzun sürmedi ve aynı gün barıştırılan oyuncular objektiflere dostluk pozları verdi.

Bordo mavili takımda Özer Hurmacı-Medjani ve Cardozo-Erkan Zengin arasındaki tartışmalar da takımın iç huzurunun bozulmasında önemli rol oynadı.

BAŞKAN EL KOYDU

Takımda futbolcular arasında sık sık tartışma çıkması ve bir türlü huzurlu iç yapının sağlanamaması nedeniyle Başkan Muharrem Usta’nın da büyük rahatsızlık duyduğu belirtildi.

Konya dönüşü oyuncularına yaptığı konuşmada bu konuya değinen Başkan Usta, şöyle dedi:
"Arkadaşlık ve aile ortamının olmadığı bir yerde üzülmek istemiyorum. Bu dakikadan sonra aile içindeki arkadaşlığı zedeleyecek en ufak davranışı görmek istemiyorum. Gülmeyen yüz, arkadaşa uzatılmayan bir el, el ele, sırt sırta vermeyen bir takım olmayacağız bundan sonra. Takım içinde birinci sınıf dostluğun olmasını ve herkesin birbirine elini uzatmasını istiyorum. Müthiş bir dostluğun olmasını istiyorum"

Bu arada takımda kaynaşmanın artması için futbolcuların odalarda iki kişi kalması uygulamasına geçildiği de vurgulandı.

CEZA KABUSU DEVAM EDİYOR

Trabzonspor’da ceza kabusu da bitmek bilmiyor. Galatasaray maçında 4 oyuncusu cezalı duruma düşen, sakat futbolcularının fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta bile zorlanan Trabzonspor, Torku Konyaspor maçında yine 2 fire verdi. Kırmızı kart gören genç oyuncu Ramazan Övüç ile gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Muhammet Demir, Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek. Bordo mavililerde Galatasaray maçındaki cezaları devam eden Aykut ve Salih de hafta sonu takımda yerlerini alamayacak.

YEREL GAZETELERDEN AĞIR İFADELER

Başkan Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı’nın umutlu açıklamalarına rağmen, yerel gazeteler Torku Konyaspor mağlubiyeti nedeniyle futbolcuları adeta yerden yere vurdu, ilk kez küme düşme tehlikesinden söz etmeye başladı.

Karadeniz Gazetesi, "Bizi acınacak hallere düşürenlere yazıklar olsun. Alayınıza isyan. Sezon başında Trazonspor'u bitirme operasyonuna start veren Yıldırım Demirören'e.. Aldığı talimatları kusursuz yerine getiren Kuddusi Müftüoğlu'na.. Başkan koltuğuna oturduğu andan itibaren saha içine bakmayıp enkaz edebiyatı yapan Muharrem Usta'ya.. Mazeretten başka hiçbir şey üretemeyerek futbolcularını kamuoyu önüne atan Hami Mandıralı'ya.. Ve Trabzonspor'u yerlerde süründüren ruhsuz oyunculara.. Yazıklar olsun!'' diye yazdı.

İlkhaber Gazetesi, "Trabzonspor ateşle oynuyor.. Küme hattının hemen üstünde can çekişen ekip, Konya deplasmanından da eli boş döndü" ifadeleri kullandı. "Çöküş" başlığını atan Günebakış Gazetesi, "Mandıralı çaresiz, oyuncular ruhsuz, taraftar panikte.. Konya’dan eli boş dönen Trabzonspor resmen kabus yaşıyor" görüşünü savundu.

FORMANIZDAN UTANIN!

Taka Gazetesi, futbolculara çok sert tepki gösterirken, "Aldığınız para, giydiğiniz forma hepinize haram olsun! Formanızdan utanın. Trabzon ölmüş ağlayanı yok. Sefa iki metreden topu dağlara, taşlara vurdu. Özer, ne zaman maç kurtaracaksın? Hami hoca böyle istedi." başlıklarını kullandı.

Son Nokta Gazetesi ise, "Tarihi çöküş. Fırtına’nın ateşle dansı. Konya’da da mağlup olan bordo-mavililer korku tüneline girdi. Yenemedik Konya’yı, gördük Hanya’yı. Trabzonspor acı veriyor" başlıklarıyla maçı okuyucularına aktardı.

Kuzey Ekspres Gazetesi de, ''Nereye böyle? Bugünleri de gördük. Son 3 haftada sıfır çeken bordo mavililer, ateşle oynamaya başladı. Peşpeşe alınan yenilgiler endişe veriyor" başlıklarıyla yayınlandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER