TRABZONSPOR

Trabzonspor transferde bombaları patlatıyor

Yeni sezonda büyük değişim yapmayı planlayan Trabzonspor bombaları patlatıyor.. Bordo-Mavili yönetim 3 yıldız ismi listesine aldı.. İşte Trabzonspor'un transfer listesindeki futbolcular...

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Trabzonspor transferde bombaları patlatıyor - Sayfa 1

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna katmak istediği ön libero Kabore ve stoper Angel ile yeniden masaya oturacak. Mutlaka bir santrfor almayı da hedefleyen Bordo-Mavili yönetim, Danimarkalı golcü Cornelius’u da gündemine aldı.

Trabzonspor transferde bombaları patlatıyor - Sayfa 2

Charles Kabore.. Ünal Karaman’ın takımında en çok görmeyi istediği isimlerden birisi olan 31 yaşındaki futbolcunun Krasnodar ile olan sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde olan Charles Kabore'nin transferi an meselesi..

Trabzonspor transferde bombaları patlatıyor - Sayfa 3

Cornelius kiralanacak.. Cornelius’un bonservisi alınmasa bile en azından 1 sene boyunca kiralanmaya çalışılacak. Yıldız golcü, uzaktan şutlarıyla tehlikeli olurken, 3. bölgede de oldukça hareketli bir isim.

Trabzonspor transferde bombaları patlatıyor - Sayfa 4

Savunma hattına Wilker Angel
Ülkesi Venezuela’da Deportivo Tachira’da futbola başlayan Wilker Angel, son 3 sezondur kariyerini Rus ekibi Akhmat Grozny’de sürdürüyor. Burada bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 26 yaşındaki stoperi ise Bordo- Mavililer bonservisiyle birlikte almak istiyor.