TRABZONSPOR

Trabzonspor Sturridge ile anlaştı

Fırtına uzun süredir görüşme halinde olduğu Daniel Sturridge transferinde artık sona geldi. Bordo-Mavililer, Prag karşılaşmasını tribünden takip eden Sturridge ailesi ile büyük oranda anlaştı. Artık İngiliz yıldızın son kararı bekleniyor.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Trabzonspor Sturridge ile anlaştı

Trabzonspor transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor... Orta sahaya John Obi Mikel’i alarak ses getiren Fırtına, geçen sezon İngiliz devi Liverpool ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Daniel Sturridge’le de büyük oranda anlaşmaya vardı.

Trabzonspor yönetimi Sturridge ailesini önceki gün Prag karşılaşmasına davet etti. Sturridge ailesi de öğle saatlerinde şehri gezdi, akşam ise Medical Park Stadyumu’nda karşılaşmayı takip etti.

AHMET AĞAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER
Trabzon’daki atmosferden oldukça memnun kaldıkları öğrenilen anne Grace Sturridge ile menacerlik haklarını elinde bulunduran amcası Dean Sturridge, dün de Başkan Ahmet Ağaoğlu ile bizzat görüştü. Taraflar mali konularda imza aşamasına gelirken, ufak detaylarda da el sıkışıldığı belirtildi. Trabzonspor yönetimi, artık Daniel Sturridge’in vereceği son kararı beklemeye başladı.

13 TAKIM BİRDEN İSTEDİ
Liverpool ile sözleşmesi sona erdikten sonra bonservisini eline alan İngiliz yıldızı, Trabzonspor ve Fenerbahçe başta olmak üzere tam 13 takım istiyordu. ABD, Meksika ve Avrupa ülkelerinden teklifler alan 29 yaşındaki futbolcunun, Avrupa faktörü nedeniyle Fırtına’ya çok yakın olduğu kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER