TRABZONSPOR

Trabzonspor rekora gidiyor!

Avrupa'nın 6 büyük liginde son 100 maç dikkate alındığında en çok teknik direktör değiştiren ikinci takımın Trabzonspor olduğu belirlendi. Aynı incelemede yer alan birinci takım yine Süper Lig'den geldi.

Trabzonspor rekora gidiyor!

Şota Arveladze ile yollarını ayıran İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi, 6 kez teknik direktör değişikliğine giderek, Gençlerbirliği'nin hemen ardından Avrupa ikincisi oldu.

Avrupa'nın altı büyük liginde (İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya, Fransa, Türkiye) oynanan son yüz maçlar baz alınarak yapılan değerlendirmede İlhan Cavcav yönetimindeki Gençlerbirliği, 7 teknik direktör değişikliği ile zirvede yer alırken Trabzonspor hemen ardından kendisine yer buldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine gire; İlk 9 sıranın 8'inde Türk takımlarının yer alması ise dikkatlerden kaçmadı. Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u 5 hoca değişikliği ileBologna, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor, Antalyaspor, Ç.Rizespor, Osmanlıspor veGaziantepspor takip etti.

Semih Kaya yuvadan uçuyor

DEĞİŞTİRMEYEN YOK

Majör liglerde 29 takım hoca değiştirmezken, bunların arasında hiçbir Türk ekibi yer almadı. 33 takım ise sadece iki hoca ile çalıştı. Bu sıralamada kendisine yer bulan Türk takımları Beşikaş ve Başakşehir oldu. 24 takım 3, 11 takım da 4 kez hoca değişikliğine gitti.

İşte o liste...

Yorumlar
TREND HABERLER