TRABZONSPOR

Trabzonspor Nuri Şahin ve Serdar Taşçı'nın peşinde!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Nuri Şahin ve Serdar Taşçı ile ilgilendiklerini resmen açıkladı..

Trabzonspor Nuri Şahin ve Serdar Taşçı'nın peşinde!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Karadeniz ekibinin transfer politikası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Önder Bülbüloğlu şunları söyledi: "Takımımızda, Galatasaray maçından sonra gelen bir rehavet vardı. Çorum Belediyespor da iyi takım, tebrik ediyoruz.

N'Doye kumaşı olan bir oyuncu piyasası olan bir oyuncu. Göndermek istenmesinin nedeni ücretinin 2.5 milyon Euro olmasıydı, N’Doye ücretinde 700-800 Bin Euro indirime gitti. N’Doye de bir miktar öz güven kaybı vardı, onuda kazandı.  Ama bu iki üç maç ölçü olamaz. Hepimizde bir tedirginlik vardı. Herkes patlamanın olacağını biliyordu, herkes bu patlama bize olmasın diyordu.

Süper Lig'de 9. haftanın hakemleri açıklandı

Galatasaray favoriydi, bizim içinde diriliş maçıydı güzel bir galibiyetle başımızı ileri kaldırmış olduk. Çaykur Rizespor maçı bence Galatasaray maçından daha önemli, buradan taraftarlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Rize maçını kazanırsak, Beşiktaş maçı bizim için daha önemli olacak. Antalyaspor maçında da yeni stadyumumuzda olmak istiyoruz."

"Sağ kanat ile golcü arayışlarımız var"

Trabzonspor'un Türkiye Kupası'ndaki hedeflerinden ve devre arasındaki transfer politikasından bahseden Bülbüloğlu, "Kupa maçları bizim için çok önemli. Avrupa'ya gitmek için büyük heves var. Avrupa'ya gitmenin yolu kupadan geçiyor. Devre arasında 1-2 mevkide takviyelerimiz olacak. Bu bölgeler sağ kanat ile gol yolları. Nuri Şahin de Serdar Taşçı da gündemimizde ama şu anda temasımız yok. Listemizde yer alıyorlar. Son kararı Ersun Yanal hocamız verecek" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER