AVRUPA LİGİ

Trabzonspor Kukesi'yi devirdi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Kukesi ile Tiran’da karşılaştı

Trabzonspor Kukesi'yi devirdi
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Arnavutluk ekibi Kukesi'ye konuk olan Trabzonspor, yabancı oyuncuları ile sonuca gitti, gruplara kalma yolunda büyük bir avantaj elde etti...

KUKESİ TRABZONSPOR MAÇININ DAKİKALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Arnavutluk'un Kukesi takımına konuk oldu. Bordo-mavililer, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı Adrian ve Henrique'nin golleriyle 2-0 kazandı.

KUKESİ TRABZONSPOR MAÇININ FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 
Trabzonspor sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrıldı. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki rövanş karşılaşması 29 Ağustos perşembe günü oynanacak.. 

TRABZONSPOR'DAN MÜTHİŞ ATAKLAR

Sakatlıkları bulunan Bosingwa, Malouda ve Giray Kaçar ile kart cezalısı Colman'ın yokluğunda rakibi karşısına çıkan Trabzonspor, ilk 20 dakikalık bölümün ardından etkili bir oyun ortaya koydu. Rakip kale önünde etkili ataklar geliştiren ve kalesinde pozisyonlar vermeyen bordo-mavililer, Adrian'ın penaltıdan attığı golle de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. Adrian'in golünden sonra oyunu Kukesi yarı sahasına yıkan Trabzonspor, Volkan ve Soner'in oyuna ağırlıklarını koymasıyla birbiri ardında pozisyonlar bulmaya başladı ancak bu pozisyonlar Adrian-Henrique ikilisiyle skora çevrilemedi.

VOLKAN ŞEN KANATLARI DELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına baskılı başlamak isteyen Kukesi'nin bu düşüncesine orta sahadaki agresif oyun anlayışı ile son veren Trabzonspor, rakip risk almaya başlayınca kontraataklar ile etkili olmaya başladı. Volkan'ın kanat bindirmeleriyle topun hakimeyini eline geçiren veoyunu Kukesi yarı sahasında oynayan Trabzonspor, Henrique ile skor aramaya başladı.

FİŞİ HENRIQUE ÇEKTİ!

Bir gol daha bularak rahatlamak isteyen temsilcimiz, dakikalar ilerledikçe daha fazla risk almaya başlayan Kukesi savunmasında boşluklar bulmaya başladı! Gol sesinin her geçen dakika yaklaşmaya başladığı kritik karşılaşmada beklenen an maçın 68. dakikasında geldi. Kukesi savunmasının atağından iyi yararlanan Henrique, şık bir vuruşla tabeladaki skoru 2-0'a getirdi ve bir anlamda da 'Avrupa'da en çok gol atan yabancıfutbolcu olarak' Trabzonspor tarihine geçti. Kalan dakikalarda Kukesi'nin skor bulma çabası, katı Trabzonspor'a takıldı ve karşılaşma 2-0 bordo-mavili temsilcimizin 2-0'lık üstüntlüğü ile sona erdi. 

Kukesi: 0 - Trabzonspor: 2

Stat: Kemal Stafa

Hakemler: Stanislav Todorov, Veselin Dobriyanov, Georgi Slavov (Bulgaristan)

Kukesi: Halili, Brahja, Hallaçi, Pegini, Malota, Progni, Allmuça, Karabeci, Musolli, Popovic, Hoxha

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner Aydoğdu, Volkan Şen, Henrique

Goller: Dk. 31 Adrian (penaltıdan), Dk. 68 Paulo Henrique (Trabzonspor)

Sarı kart: Dk. 38 Zeki Yavru, (Trabzonspor) 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER