SÜPER LİG

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk edecek. Medical Park Stadyumu'nda bu akşam 20.30'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Kayseri’yi yıkarak Avrupa biletini garantileyecek ilk 11’i belirledi. Normal şartlarda kazanan kadroyu bozmayan tecrübeli çalıştırıcı, Joao Pereira’nın sakat, Abdulkadir Parmak’ın da cezalı olması nedeniyle ilk 11’de zorunlu değişikliğe gidecek. Başarılı hoca, Portekizli sağ bekin yerine Kamil Ahmet Çörekçi’ye forma vermeye hazırlanırken, orta sahada ise Vahid Amiri ile Olcay Şahan arasında kararsız kaldı.

Olcay bir adım önde

İdmanlarda iki oyuncunun performansını da yakından takip eden Karaman, Olcay’ı bir adım önde görse de son kararını maç saatinde verecek. Pereira ve Abdulkadir Parmak dışında 11’de değişikliğe gitmeyi düşünmeyen deneyimli teknik adam, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçındaki kadroyu sahaya sürmeyi planlıyor.

Ligde 53 puan ile 4. sırada yer alan bordo-mavililer rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılması halinde puanını 56 çıkartarak Avrupa Kupalarına katılmayı, Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3. hafta kala garantilemiş olacak. 

Trabzonspor, sahasında konuk edeceği İM. Kayserispor maçını kazanması durumunda 3 yıllık bir aranın ardından Avrupa Kupalarına gidecek. 2009-2010 sezonundan 2015-2016 sezonuna kadar 7 yıl aralıksız Avrupa Kupalarında mücadele eden Karadeniz ekibi 3 yıldır Avrupa'da mücadele edemiyordu.

Muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin, Hosseini, Novak, Olcay, Sosa, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Yusuf Yazıcı, Rodallega.

İstikbal Mobilya Kayserispor: Lung, Kucher, Kana-Biyik, Levent, Atila, Sapunaru, Hasan, Deniz, Chery, Varela, Kravets.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER