SÜPER LİG

Trabzonspor Karabükspor maçından 3-2 galip ayrıldı

Trabzonspor, Mehmet Ekici'nin 89. dakikada frikikten attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor Karabükspor maçından 3-2 galip ayrıldı
Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Karabükspor karşı karşıya geldi. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçındaTrabzonspor sahasında hafta içi teknik direktörlük koltuğuna Yılmaz Vural'ı getiren Karabükspor'u konuk etti.
 Mücadelenin 39. dakikada ev sahibi ekip Mehmet Ekici'nin şık golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken konuk ekip önce 43. dakikada Traore ile skora denge getirdi: 1-1. Ardından 45+2'de de Onur Ayık'ın golüyle ilk yarıyı önde kapattı: 2-1.   

İkinci yarıda Trabzonspor daha atak bir oyun ortaya koymasına rağmen beklenen gol 84. dakikada Cardozo ile geldi. Dakikalar 89'u gösterdiğinde ise kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet Ekici şık bir frikik golüyle takımına 3 puanı kazandırdı: 3-2. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Mehmet Ekici bu sezon Süper Lig'de 4.kez frikik golü attı. Oscar Cardozo bu sezon 5 golle Süper Lig'de en çok kafa golü atan oyuncu oldu.  
 
Trabzonspor: 3 - Kardemir Karabükspor: 2

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

Trabzonspor: Hakan Arıkan, Fatih Atik, Aykut Demir, Bosingwa, İshak Doğan, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Cardozo

Kardemir Karabükspor: Waterman, Bertul Kocabaş, Mabiala, Murat Akça, Emre Özkan, Samba Sow, Musa Çağıran, Onur Ayık, Traore, Ahmet İlhan Özek, Akpala

Goller: Dk. 39 ve 88 Mehmet Ekici, Dk. 84 Cardozo (Trabzonspor), Dk. 43 Traore, Dk. 45+2 Onur Ayık (Kardemir Karabükspor) 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER