TRABZONSPOR

Trabzonspor Kadıköy'deki 22 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında kendi sahasında Fenerbahçe'yi yenen Trabzonspor, 22 yıl sonra Kadıköy'de de sarı lacivertli ekibi yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Trabzonspor Kadıköy'deki 22 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyor

Süper Lig'in ilk yarısında Fenerbahçe'yi 8 yıl sonra kendi sahasında yenmeyi başaran Trabzonspor, aynı başarıyı Kadıköy'de de sürdürmek istiyor. 

Tam 22 yıl önce Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenen Trabzonspor 22 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyor. 

Son 5 haftadır galibiyet serisini bozmayan Trabzonspor, Fenerbahçe'yi en son 2010-2011 sezonunun 2. haftasında sahasında 3-2'lik sonuçla mağlup etmişti. 17'si Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 18 maçın 10'unu kaybeden, 8'inde berabere kalan bordo-mavililer, ligin ilk yarısında sarı-lacivertli takımı 2-1 yenerek bu kötü gidişata 8 yıl sonra dur diyebildi. Fenerbahçe'yi 23 Ağustos 2010'da mağlup eden Karadeniz ekibi, 3 bin 16 gün sonra İstanbul temsilcisi karşısında galibiyet elde etmişti. 

ŞİMDİ SIRA KADIKÖY'DE

Sarı lacivertli ekibi en son 23 Ağustos 1997'de 3-1 mağlup eden Karadeniz ekibi şimdi de gözünü Kadıköy'de oynanacak olan maça dikti.  Trabzonspor rakibi karşısında son 21 dış saha maçında 12 mağlubiyet, 9 beraberlik aldı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçta bu 22 yıllık hasrete son vermek için mücadele edecek.

TAM 22 TEKNİK ADAM

Fenerbahçe'yi en son Kadıköy'de Yılmaz Vural yönetiminde yenen Trabzonspor'da Özkan Sümer, Ali Kemal Denizci, Gordon Milne, Ahmet Suat Özyazıcı, Giray Bulak, Sadi Tekelioğlu, Hans Peter Briegel, Samet Aybaba, Turgay Semerci, Ziya Doğan, İhsan Derelioğlu, Şenol Güneş, Vahid Halilhodzic, Sebastian Lazaroni, Ahmet Özen, Ersun Yanal, Hugo Broos, Tolunay Kafkas, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Şota Arveladze ve Rıza Çalımbay görev aldı. Yani tam 22 teknik adam Trabzonspor'u çalıştırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER