SÜPER LİG

Trabzonspor için kaçan balık büyük oldu

Trabzonspor’da son dakikalarda gol yeme hastalığı adeta kronikleşti! Bordo-Mavililer, Ankaragücü, Bursa ve Beşiktaş’ın ardından Kasımpaşa karşısında da aynı kâbusu yaşadı. Eğer bu kayıplar olmasaydı bakın ne olurdu...

Trabzonspor için kaçan balık büyük oldu

Ligin ikinci yarısında istikrarsız bir performans ortaya koyan Trabzonspor, bu sezon en büyük sorunu ise skoru koruma konusunda yaşıyor.

Bordo-Mavililer, ligdeki hemen her karşılaşmaya fırtına gibi başlıyor ancak ikinci yarılarda ciddi düşüş meydana geliyor. Son olarak Kasımpaşa maçında devreyi 2-0 önde kapatan Karadeniz ekibi, ikinci devrede kalesinde iki gol gördü. Skoru 2-2’ye getiren penaltı golü 90. dakikada geldi.

Daha önce benzer senaryo Ankaragücü, Bursaspor ve Beşiktaş karşısında da yaşandı. Ligin ilk yarısında 2-1 öndeyken Ankaragücü’nden 90. dakikada gol yiyip berabere kalan Bordo-Mavililer, 1-0 götürdüğü Bursaspor mücadelesinde de 87’de yediği golle 2 puanı bıraktı.

Aynı şekilde deplasmandaki Beşiktaş maçında son saniyelere 2-1’lik üstünlükle giren Bordo-Mavililer, 90+6. dakikada golü ağlarında görmüştü.

Son dakikalarda yediği gollerle bu 4 maçı da berabere tamamlayan Trabzonspor, tam 8 puan yitirdi. Eğer Trabzonspor o maçları kazansaydı, şimdi ikinci sıradaki Galatasaray’ın sadece 1 puan arkasındaydı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER