TRABZONSPOR

Trabzonspor Gaziantepspor maçı geniş özeti

Trabzonspor, yeni evi Şenol Güneş Kompleksi'nde Gaziantepspor'u ağırladı.

Trabzonspor Gaziantepspor maçı geniş özeti

Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında yeni stadında G.Antepspor'u 4-0 mağlup etti.

İLK GOL CASTİLLO'DAN

Maça hızlı başlayan Trabzonspor'da ilk 15. dakikada Castillo'dan gelirken, 28'de Yusuf Yazıcı bordo-mavilileri soyunma odasına 2-0 önde götürdü.

TRABZON HIZ KESMEDİ

2. yarıda da hız kesmeyen Karadeniz Fırtınası, 49'da Castillo'yla farkı üçer çıkardı.

66'da oyuna giren Rodellega'nın 72. dakikada kazandırdığı penaltıda topun başına geçen Uğur Demirok da maçın skorunu ilan etti.

Bu sonuçla Trabzonsapor ligdeki çıkışını sürdürerek 27 puana yükselirken, Gaziantepspor 11 puanda kaldı.

Trabzonspor Gaziantepspor maçından kareler

TRABZONSPOR: 4 - 0 :GAZİANTEPSPOR

Maç Sonu: Karşılaşmada son düdük çaldı. Trabzonspor yeni stadındaki ilk maçta Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti.

90+2. dakika: Olcay'ın kullandığı serbest vuruşta Rodallega'nın kafa vuruşu dışarıya gitti.

90+1. dakika: Olcay'ın kullandığı serbest vuruşta Rodallega'nın kafa vuruşu dışarıya gitti.

90. dakika: Bu kez Sefa Yusuf'a faul yaptı ve sarı kart gördü. Trabzonspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak. Karşılaşmanın sonuna en az 2 dakika ilave süre eklendi.

89. dakika: Sefa Yusuf'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Konuk ekip serbest vuruş kullanacak. Gaziantepsporlu futbolcular serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Barış'ın sağ kanattan ortasını savunma karşıladı.

87. dakika: Trabzonsporlu futbolcular son dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

86. dakika: Gaziantepsporlu futbolcular serbest vuruşu paslı kullandıktan sonra kendi aralarında pas yaparken araya giren Durica topu takımına kazandırdı. Sonrasında onun sol kanattan yaptığı ortada Wallace Rodallega'dan önce topu karşıladı.

85. dakika: Pedroso Yusuf'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Konuk ekip serbest vuruş kullanacak.

84. dakika: Gaziantepspor etkili geldi. Kolar ceza sahasında topla buluştuktan sonra geriden gelen Sefa'ya pasını verdi. Sefa'nın vuruşu kaleci Onur'da kaldı.

83. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Olcay savunmanın arkasına koşu yapan Rodallega'yı topla buluşturmak istedi ancak Wallace zamanında araya girerek topun Rodallega'ya gelmesine engel oldu.

82. dakika: Gaziantepspor'da da Ghilas yerini İlhan'a bıraktı.

81. dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Muhammet ve Kolar çarpıştı. Muhammet yerde sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında. Trabzonspor'da N'Doye ve Yusuf Yazıcı çıktı. Yusuf Erdoğan ve Medjani oyuna girdi.

80. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Gelişen atakta Olcay'ın ceza sahası dışından vuruşu direkten döndü. Sonrasında Rodallega'nın vuruşu kalecide kaldı.

79. dakika: Mas sol kanattan orta yapmak isterken Sefa'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi. Trabzonsporlu taraftarlar bu karara tepki gösterdi.

78. dakika: N'Doye savunmanın arkasına koşu yapan Castillo'yu topla buluşturmak istedi ancak savunma zamanında araya girdi.

77. dakika: Trabzonspor'da Rodallega oyuna girdikten sonra N'Doye 10 numara oynamaya başladı.

76. dakika: Castillo savunmanın arkasına koşu yapan Rodallega'yı topla buluşturmak istedi ancak Elyasa zamanında araya girerek tehlikeyi önledi.

75. dakika: Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Ghilas'ın sol kanattan yaptığı ortada Sefa'nın kafa vuruşunu Onur son anda çıkardı.

74. dakika: Gaziantepspor oyuna yeniden başladı.

73. dakika: GOL! Penaltıda topun başına geçen Uğur Demirok topu ağlara gönderdi.

72. dakika: Penaltı! Gelişen Trabzonspor atağında Castillo ceza sahasında topla buluştuktan sonra Rodallega'yı topla buluşturmak istedi ancak Pedroso top Rodellega'ya gelmeden önce faul yaptı ve penaltıya neden oldu. Pedroso bu müdahalenin ardından sarı kart gördü.

71. dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Barış sağ kanatta topla buluştuktan sonra Mas'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

70. dakika: Pereira sağ kanatta topla buluştuktan sonra önünde hareketlenen Olcay'ı topla buluşturmak istedi ancak Pedroso zamanında araya girdi.

69. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. N'Doye'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Castillo'nun vuruşunda kaleci Victor topu iki hamlede kurtardı.

68. dakika: Trabzonsporlu futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.

67. dakika: Trabzonspor'da Onazi yerini Rodallega'ya bıraktı.

66. dakika: Yusuf'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Castillo rakibinden sıyrılamadı ve top kaleci Victor'da kaldı.

65. dakika: Trabzonspor'da yeni transfer Rodallega oyuna girmek için kenara geldi.

64. dakika: Muhammet Demir serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşu yandan dışarıya gitti.

63. dakika: Uğur Sefa'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Gaziantepspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

62. dakika: Yusuf'un sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı. Sonrasında hızlı gelişen Gaziantepspor atağında Ghilas Muhammet'e pasını aktaramadı.

61. dakika: Castillo savunmanın arkasına koşu yapan Mas'ı topla buluşturmak istedi ancak Sefa araya girdi ve top dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak.

60. dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Ghilas'ın sol kanattan yaptığı ortada Kolar topa ıska geçti ve savunma topu uzaklaştırdı.

59. dakika: Pedroso savunmanın arkasına koşu yapan Kolar'ı topla buluşturmak istedi ancak Onur kalesini terk ederek topu uzaklaştırdı.

58. dakika: Bu kez Kolar ortasını yapmak isterken Onazi araya girdi ve top dışarıya gitti. Konuk ekip bir kez daha korner kullanacak. Muhammed'in kullandığı kornerde Okay topu karşıladı. Devam eden atakta Barış'ın ortasını bir kez daha Okay karşıladı.

57. dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Muhammed'in yaptığı orta Mas'a çarparak dışarıya gitti. Konuk ekip korner kullanacak. Muhammed'in sağ kanattan kullandığı kornerde Kolar'ın kafa vuruşu dışarıya gitti.

56. dakika: N'Doye Elyasa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Trabzonspor sağ kanattan serbest vuruş kullanacak. Yusuf'un kullandığı serbest vuruşa Uğur topu ağlara gönderdi ancak Uğur daha önce rakibine faul yaptığı için gol değer kazanmadı.

55. dakika: Bu arada Gaziantepspor'da Abdülkadir sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

54. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Olcay'ın sağ kanattan yaptığı ortayı savunmada Elyasa karşıladı.

53. dakika: Onur serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdikten sonra topu alan Okay Sefa'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor bir kez daha serbest vuruş kullanacak. Uğur serbest vuruşta ceza sahasına doğru hareketlenen N'Doye'yi topla buluşturmak istedi ancak savunma araya girdi.

52. dakika: Pereira'ya sert faul yapan Muhammed İldiz sarı kart gördü. Trabzonspor kendi yarı alanından serbest vuruş kullanacak.

51. dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Ghilas'ın sol kanattan yaptığı ortayı savunmada Okay karşıladı.

50. dakika: Gaziantepspor oyuna yeniden başladı.

49. dakika: GOL! Sağ kanattan ceza sahasına giren Olcay boş durumdaki Castillo'ya pasını verdi. Castillo düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 3-0 öne geçirdi.

48: dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Pereira ceza sahasındaki Olcay'ı topla buluşturmak istedi ancak Pedroso zamanında araya girdi ve tehlikeyi önledi.

47. dakika: Trabzonspor'da da yeni transfer Rodallega kenarda ısınmaya başladı.

46. dakika: Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Gaziantepspor'da Doğanay ve Kangwa çıktı. Kolar ve Muhammet oyuna dahil oldu.

Devre Arası: İlk yarıda son düdük çaldı. Trabzonspor soyunma odasına 2-0 önde gidiyor.

45+1. dakika: Gaziantepsporlu futbolcular ilk yarının son anlarında kendi aralarında pas yapıyor.

45. dakika: Doğanay'ın kullandığı serbest vuruşta Sefa'nın kafa vuruşu kaleci Onur'da kaldı. İlk yarının sonuna en az 1 dakika uzatma eklendi.

44. dakika: Muhammed serbest vuruşta topu ileriye doğru gönderdikten sonra topu alan Doğanay Onazi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Onazi pozisyonun ardından sarı kart gördü. Gaziantepspor serbest vuruş kullanacak.

43. dakika: Uğur orta sahada Kangwa'ya faul yaptı. Konuk ekip serbest vuruş kullanacak.

42. dakika: Trabzonspor etkili geldi. Ceza sahasında topla buluşan Castillo arka direkteki N'Doye'yi topla buluşturmak istedi ancak Gaziantepspor savunması araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

41. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında N'Doye Elyasa'dan sıyrıldıktan sonra sol kanattan ortasını yaptı. Onun ortası kaleci Victor'da kaldı.

40. dakika: Onazi ceza sahasına doğru hareketlenen N'Doye'yi topla buluşturmak istedi ancak Victor kalesini terk ederek bu topu kontrol etti.

39. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Olcay rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.

38. dakika: Trabzonsporlu futbolcular bu dakikalarda aralarında pas yapıyor.

37. dakika: Gelişen Gaziantepspor atağında Sefa Durica'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

36. dakika: Trabzonsporlu futbolcular bu dakikalarda kendi arlarında pas yapıyor.

35. dakika: Onazi Gaziantepspor savunmasında yapılan pas hatasında topu aldı ve ceza sahasına girdi ancak daha sonra Elyasa Onazi'ye müdahale etti ve topu uzaklaştırdı.

34. dakika: Topla oynama oranları: Trabzonspor %65 Gaziantepspor %35

33. dakika: Yusuf Barış'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Trabzonspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak. Olcay'ın kullandığı serbest vuruşta top kaleci Victor'da kaldı.

32. dakika: Castillo sol kanattan orta yapmak isterken Barış araya girdi ve top dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak. Olcay kornerde Castillo ile paslaştıktan sonra ortasını yaptı ancak onun ortasını savunma karşıladı.

31. dakika: Abdülkadir serbest vuruşta ceza sahasındaki Doğanay'ı düşündü ancak savunma araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

30. dakika: Muhammed, Mas'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Gaziantepspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

29. dakika: Gaziantepspor oyuna yeniden başladı.

28. dakika: GOL! Castillo'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Olcay geriden gelen Yusuf'a pasını verdi. Yusuf ceza sahasında plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

27. dakika: Trabzonsporlu taraftarlar bu dakikalarda 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' tezahüratı yapıyor.

26. dakika: Mas'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Castillo ortasını yapmak isterken topun kontrolünü sağlayamadı ve top dışarıya gitti.

25. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu kaleci Victor'da kaldı.

24. dakika: Trabzonspor yine tehlikeli geldi. Olcay'ın sağ kanattan yaptığı ortada Elyasa N'Doye'den önce topu karşıladı.

23. dakika: Topla oynama oranları: Trabzonspor %60 Gaziantepspor %40

22. dakika: Olcay'ın kullandığı serbest vuruşta savunma topu uzaklaştırdı.

21. dakika: N'Doye Muhammed'in müdahalesiyle yerde kaldı. Trabzonspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

20. dakika: Karşılaşmada bu dakikalarda tempo iyice arttı. Trabzonspor üst üste tehlikeli pozisyonlar yakalıyor.

19. dakika: Trabzonspor yine tehlikeli geldi. Olcay ceza sahasında topla buluştuktan sonra rakibinden sıyrıldı ve pasını Yusuf'a verdi. Yusuf'un vuruşu savunmadan geri döndü.

18. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Olcay savunmanın arkasına koşu yapan Castillo'yu topla buluşturdu. Onun vuruşunda kalesini zamanında terk eden Victor topu kurtardı.

17. dakika: Gaziantepspor etkili geldi. Gelişen atakta Muhammed ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu yandan dışarıya gitti.

16. dakika: Gaziantepspor oyuna yeniden başladı.

15. dakika: GOL! Olcay'ın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada N'Doye ceza sahası çizgisindeki Castillo'ya topu indirdi. Castillo sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Castillo attığı bu golle birlikte Medical Park Arena'daki ilk golü atan futbolcu olarak tarihe geçti.

14. dakika: Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkan Ghilas Onur'un kalesini terk ettiğini görünce aşırtma bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi ancak onun vuruşu üstten dışarıya gitti.

13. dakika: Bu arada Gaziantepspor'da Doğanay orta sahada sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

12. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında N'Doye sağ kanattan ortasını yaptı ancak onun orta yaptığı bölgede takım arkadaşı yok.

11. dakika: Doğanay'ın kullandığı ikinci kornerde savunma topu uzaklaştırdı. Sonrasında Pedroso'nun vuruşu dışarıya gitti.

10. dakika: Doğanay'ın kullandığı kornerde N'Doye topu karşıladı ve top dışarıya gitti. Gaziantepspor bir kez daha korner kullanacak.

9. dakika: Muhammed serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşunu Onur kurtardı. Gaziantepspor korner kullanacak. Onur yaptığı kurtarışın ardından sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.

8. dakika: Durica hava topu mücadelesinde Ghilas'a faul yaptı. Konuk ekip tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.

7. dakika: Durica sol kanattan hareketlenen Mas'ı topla buluşturmak istedi ancak topun şiddetini iyi ayarlayamadı ve top dışarıya gitti.

6. dakika: Trabzonspor karşılaşmaya baskılı başladı. Bordo - mavililer taraftarlarının da desteğiyle ön alanda pres yapıyor. Gelişen Trabzonspor atağında Olcay sağ kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı.

5. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf ceza sahasına girerken şansını denedi. Onun vuruşu savunmaya çarparak kalecide kaldı.

4. dakika: Mas'ın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topu Elyasa karşıladı. Sonrasında Okay'ın vuruşu savunmadan dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak. Yusuf'un sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı.

3. dakika: Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta top savunmadan sekerek diğer kanada açıldı. Trabzonspor atağı devam edecek.

2. dakika: Okay rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Trabzonspor sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.

1. dakika: Trabzonspor'un yeni stadı Medical Park Arena'da ilk düdük çaldı. İki takıma da başarılar. Trabzonspor taraftarları ilk dakikada takımına büyük bir destek veriyor.

Maçatan Önce: Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor. Trabzon'da İstiklal Marşımız...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER