TRABZONSPOR

Trabzonspor Galatasaray maçına kilitlendi

Trabzonspor, Galatasaray'la hafta sonunda oynayacağı karşılaşmaya üç puan parolasıyla hazırlanıyor..

Trabzonspor Galatasaray maçına kilitlendi

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, Galatasaray maçında iyi futbol ve iyi bir sonuç ümit ettiklerini söyledi. Galatasaray ile hafta sonunda deplasmanda karşılaşacak bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Asım Örem, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Örem, Kayserispor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Galatasaray maçına bu tempoyla hatta bunun biraz daha üzerinde bir tempoyla hazırlanıyoruz. İnşallah bu oyunu orada da göstereceğiz, bu da skora yansıyacaktır" dedi.

Galatasaray maçında da güzel bir sonuçla ayrılmaları halinde çıkışlarının süreceğini ifade eden Örem, "Takımın moral motivasyonunun, hırsının ve mücadele gücünün Galatasaray maçına artan bir şekilde yansıyacağını düşünüyoruz. Galatasaray maçında iyi bir futbol ve iyi bir sonuç ümit ediyoruz" diye konuştu.

Sakat oyuncuların durumu

Takımda sakatlıklarla ilgili bilgi veren Örem, Mehmet Ekici'nin tedavisinin Münih'te sürdüğünü, bir aksilik olmaması halinde bu futbolcunun gelecek hafta aralarına döneceğini kaydetti.Örem, Cardozo'nun tedavisinin devam ettiğini belirterek, "O da aynı şekilde önümüzdeki hafta aramıza dönecek. Okay da koşularını yapıyor. Güray'ın durumu biraz daha uzun. Kolundaki ödem ve şişlik azaldı ama doku tamiri devam ediyor. Biraz daha zamana ihtiyacı var" ifadesini kullandı.

Yusuf Erdoğan'a destek

Kayserispor maçı sonrası kendisine yapılan eleştirilerin ardından ağlayarak takım otobüsüne binen Yusuf Erdoğan ile ilgili sorulan bir soru üzerine de Örem, şöyle konuştu: "Yusuf ile ilgili olarak sahada bir şeyler yaşandı. Sonuçta bunlar profesyonel futbolcu ve olaya böyle bakmak zorundalar. Bunun maçlar boyunca devam edecek bir şey olmaması lazım. Tabi herkes bir şeyler öğreniyor, Yusuf da öğrenmiştir. Onun verdiği tepki ve gözyaşı takıma bağlılığının bir göstergesi. Hocasının ve bizlerin ona verdiği desteği taraftaftarların da vereceğine eminim. Yusuf da eski haline dönecektir. Çünkü o altyapımızdan gelen bir futbolcumuz. Yaşı çok genç, bu takıma çok şey verdi ve verecekti. Bizim böyle sporcuları kaybetmekten ziyade kazanmamız gerekiyor. Öyle olacağına da inanıyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER