SÜPER LİG

Trabzonspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Trabzonspor 2-1 kazanırken kalecisi Uğurcan'ın yaptığı kurtarışlar maça damga vurdu.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Medical Park Stadı'nda oynanan maçın 1. dakikasında Fenerbahçe Alman yıldızı Max Kruse ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi Trabzonspor 16. dakikada Sörloth ile eşitliği yakaladı: 1-1

Bordo-mavili ekip, 32. dakikada Novak'la 2-1 öne geçti. Dev kapışmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısında başka gol olmadı ve maç bu skorla bitti. 

Karşılaşmanın 90+7. dakikasında Gustavo ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 

Bu sonucun ardından 1 maçı eksik olan Trabzonspor puanını 38'e çıkararak 3. sıraya yükseldi. Fenerbahçe ise haftayı 37 puanla 4. sırada kapattı. 

TRABZONSPOR: 2-1 :FENERBAHÇE

VE MAÇ BİTTİ!

90 + 8.dk: Luiz Gustavo (Fenerbahçe) sarı kartı görülüyor ve bu ikinci sarı kartı olduğundan hakem Ali Palabiyik oyuncuyu kırmızı kartla oyundan atıyor.

90 + 7.dk: Emre Belözoğlu (Fenerbahçe) kuralları ihlal ederek sarı kartı görüyor.

90 + 6.dk: Goool! Hayır, gol ofsayttan dolayı iptal edildi. Daniel Sturridge (Trabzonspor) bu karara itiraz ediyor, ancak yardımcı hakem pozisyondan emin.

90 + 3.dk: Fenerbahçe köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor, ancak bu tehlikeyi yerine bir müdahalede bulunan defans oyuncusu uzaklaştırıyor.

90 + 1.dk: Max Kruse (Fenerbahçe) gole çok yaklaşıyor. Ancak golü bulmak için oyuncunun bu pasa daha iyi bir vuruş yapması gerekirdi. Oyuncunun yakın mesafeden yaptığı kötü vuruş kaleci Ugurcan Cakir için kolay bir top oluyor.

90.dk: 5 dakikalık uzatma oynanacak.

89.dk: Trabzonspor köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.

88.dk: Jose Sosa (Trabzonspor) rakibine kötü bir müdahalede bulunuyor ve sarı kartı görüyor. Hakem bu kararı verirken en ufak bir tereddüt göstermiyor.

84.dk: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe) yaptığı hareketten dolayı hakem tarafından uyarılıyor.

79.dk: Oyun duruyor. Trabzonspor oyuncularından birisi yaptığı sert müdahaleden dolayı hakem tarafından uyarılıyor. Fenerbahçe lehine serbest vuruş kararı. Bu noktadan büyük ihtimalle doğrudan kaleye vuruş yapmayacaklardır.

75.dk: Vedat Muriqi (Fenerbahçe) yüksekten gelen ortaya yaptığı kafa vuruşuyla topu yere, kalenin ortasına doğru gönderiyor. Ancak oyuncunun yakın mesafeden yaptığı bu vuruş beklediğinden çok daha cılız oluyor ve kaleci Ugurcan Cakir rahat bir kurtarışla topu çıkartıyor.

73.dk: Luiz Gustavo (Fenerbahçe) sarı kart görüyor ve oyuncu maçın geri kalanında daha dikkatli olmak zorunda.

71.dk: Alexander Sorloth (Trabzonspor) yapılan sert müdahalenin ardından yerde yatıyor. İlk yardım ekibi olay yerine doğru ilerliyor.

68.dk: Teknik direktör takımına taze kan kazandırmak istiyor ve Daniel Sturridge (Trabzonspor) oyuna girerken, Caleb Ekuban oyundan çıkıyor.

67.dk: Oyunculardan birisi için sarı kart çıkıyor. Kartı gören oyuncu Mauricio Isla (Fenerbahçe).

66.dk: Fenerbahçe oyuncuları şu anda topa sahip oluyor ve oyunu kontrol ediyorlar. Oyuncular kendi aralarında adrese teslim paslar yapıyorlar. Topa sahip olmayan takımlar için oyuncuların peşinden koşup durmak gerçekten çok zor.

62.dk: Ali Palabıyık oyunu durduruyor. Trabzonspor takımından bir oyuncu topu alıyor, ancak oyuncunun bu hareketi hakem tarafından faul olarak değerlendiriliyor. Fenerbahçe frikik kullanacak. Kaleye doğrudan şut çekerek sonuç almanın oldukça zor olduğu bir pozisyon.

59.dk: Nabil Dirar, Joao Pereira müdahelesi sonucunda yerde kalıyor ve kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.

55:dk: Max Kruse'nin sol kanattan kazanılan serbest vuruşu ceza sahasına ortalıyor, topa iyi yükselen Ozan Tufan kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla üstten auta gidiyor.

53.dk: Joao Pereira topla ceza sahası içine kadar ilerliyor ve sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak top savunmaya çarparak kornere çıkıyor.

48.dk: Alexander Sörloth rakibi Mauricio Isla'ya yaptığı müdahele sonrası sarı kart görüyor.

46.dk: Trabzonspor ilk oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Çıkan oyuncu Yusuf Sarı, giren oyuncu Guilherme oluyor.

İkinci yarıya ev sahibi Trabzonspor başlıyor.

Hakem Ali Palabıyık ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı sonucu Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe.

42.dk: Joao Pereira'nın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Alexander Sörloth kafa vuruşunu yapıyor ancak top üst direğe çarpıp auta gidiyor.

32.dk: GOLLL!!!Trabzonspor Alexander Sörloth'un golüyle 2-1 öne geçiyor.

28.dk: Yusuf Sarı ceza sahası dışından yerden kaleyi deniyor ancak kaleci Altay Bayındır topu rahat bir şekilde kontrol ediyor.

16.dk: GOLLL!!! Trabzonspor Alexander Sörloth'ın attığı golle beraberliği yakalıyor. Caleb Ekuban'ın sol kanattan yaptığı ortayı iki hamlede kontrol eden Alexander Sörloth sert bir vuruşla topu filelere gönderiyor. Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe.

10.dk: Trabzonspor'da Caleb Ekuban yüksek gelen topa rövaşata vurmayı denerken Mauricio Isla'ya faul yapıyor.

7.dk: Badou Ndiaye, Garry Rodrigues'e yaptığı sert müdahele sonucunda karşılaşmadaki ilk sarı kartı görüyor.

4.dk: Karşılaşmanın ilk dakikaları çok tempolu geçiyor.

1.dk: GOLLL!! Garry Rodrigues orta sahada kaptığı topla ceza sahasına ilerliyor ve yerden Max Kruse'ye gönderiyor. Max Kruse yerden topu filelerle buluşturuyor. Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe.

Hakem Ali Palabıyık karşılaşmadaki ilk düdüğü çalıyor ve konuk ekip Fenerbahçe maça başlıyor.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Obi Mikel, Jose Sosa, Ndiaye, Ekuban Yusuf Sarı, Sörloth

Fenerbahçe: Altay; Isla, Serdar, Jailson, Dirar, Gustavo, Ozan, Rodrigues, Kruse, Tolga, Vedat

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER