TRABZONSPOR

Trabzonspor eski Beşiktaşlı için harekete geçti

Devre arası transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Badou Ndiaye'nin ardından gözünü bir zamanlar Beşiktaş forması giyen Talisca'ya çevirdi. Yıldız ismi renklerine bağlamak için seferber olan bordo mavililer ne yapıp edip Talisca transferini bitirmek için harekete geçti.

Trabzonspor eski Beşiktaşlı için harekete geçti

Trabzonspor Badou Ndiaye transferinin ardından bir bomba transfer daha yapmak için harekete geçti. Savunma hattını güçlendirmek için de çalışmalarına ağırlık verdi. Tecrübeli isimlere yönelen bordo mavili yönetim, Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lyon'da forma giyen Marcelo Guedes'i bitirmek için görüşmelere başladı.

Öte yandan stoper mevkisi için yıldız avına çıkan Trabzonspor, bu bölgeye direkt olarak katkı sağlayacak isimler üzerinde düşünüyor. Karadeniz ekibine önerilen isimler arasında Simon Kjaer bulunmaktadır. Ancak oyuncunun yaşadığı ciddi sakatlıklar nedeniyle bu transfere sıcak bakılmıyor.

Trabzonspor'da Talisca sesleri

Daha önce Talisca için düğmeye basan Trabzonspor'da yeniden yıldız ismin adı anılmaya başladı. Talisca'nın menajerini İstanbul'a davet eden bordo-mavili yönetim, Brezilyalı oyuncu için 6 aylık kiralama bedeli olarak 1.1 milyon Euro teklif etti. Ancak istenen rakam, Trabzonspor'un önerdiği rakamdan fazla olduğu için anlaşma sağlanamamıştı. 

Yönetim Talisca transferini bitirmeye kararlı olduğu için yeniden yıldız oyuncunun menajeri ile farklı bir anlaşma üzerinden irtibata geçecek.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER