TRABZONSPOR

Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçının sonucu ve özeti

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçının sonucu ve özeti

Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 kaybederek kupa macerasına da son noktayı koydu.

TRABZONSPOR 0-1 AKHİSAR BELEDİYESPOR

Yeni transferin kolu kırıldı

Bordo-mavililer'in yeni transferi Güray Vural maçın 60. dakikasında yaşadığı sakatlık sonrası sedyeyle oyunu terke etti. Kafa topu mücadelesinde ters düşen Güray'ın kolunun kırıldığı belirtildi.

Sahaya yabancı maddeler atıldı

Avni Aker'de maçın son bölümünde tribünlerden sahaya atılan yabancı maddelere nedeniyle oyun bir süre durdu. Dakikalar 83'ü gösterdiğinde tribünlerden atılan cisim Ahmet Cebe'nin başına isabet etti. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, kaptan Onur Kıvrak'la bir süre konuştuktan sonra karşılaşmayı devam ettirdi. Yaşanan olaylar nedeniyle maçın sonuna 8 dakika ilave edildi. Trabzonspor 8 dakikalık uzatma bölümünde aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Akhisar Belediyespor çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı fotoğrafları

 TRABZONSPOR AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI ÖNEMLİ DAKİKALARI 

90+8': Maçta son düdük geliyor ve Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor'a 1-0 kaybederek kupaya son 16 turunda veda ediyor. Akhisar Belediyespor çeyrek finalist oluyor.

90+3': Sağ köşe gönderine yakın bir noktadan Marko Marin ortasını altıpasın içine doğru gönderiyor ancak top kaleci Fatih Öztürk'de kalıyor.

90+2': Sefa Yılmaz, rakibi Caner Osmanpaşa'ya yaptığı faul sonrasında hakeme itirazlarından dolayı sarı kart ile cezalandırılıyor.

90+1': Hızlı gelişen Akhisar Bld.Spor atağında hızla ilerleyen Soner Aydoğdu pasını Muğdat Çelik'e atıyor. Muğdat, penaltı noktasının hemen gerisinde topun gelişine şutunu çekmek istiyor ancak savunma zamanında araya girerek tehlikenin büyümesini engelliyor.

90': Maçın ikinci yarısına oynanmamış süre olarak en az 8 dakika ilave ediliyor.

85': Ahmet Cebe taç atışını kullanmak isterken sahaya atılan yabancı maddeler kafasına isabet ediyor ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu sağlık ekiplerini oyun alanına davet ediyor.

83': Akhisar Bld.Spor son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Soner Aydoğdu, Landry N'Guemo'nun yerine oyuna dahil oluyor.

80': Akhisar Bld.Spor cephesinde zorunlu oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Leocisio Sami sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, yerine Aykut Çeviker oyuna dahil oluyor.

79': Leocisio Sami'nin yaşadığı sakatlığın ardından kaleci Onur Kıvrak Akhisar Bld.Sporlu futbolcularla girdiği sözlü diyaloglar sonrasında hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

76': Marko Marin'in pasına hareketlenmek isteyen Sefa Yılmaz, ofsayta yakalanıyor.

74': Ceza sahası içi sağ çaprazında Landry N'Guemo sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.

73': Sol kanatta faul sonrasında kazanılan serbest vuruş için topun başına Özer Hurmacı geçiyor. Özer'in, kale ağzına doldurduğu topu kaleci Fatih Öztürk kontrol ediyor.

68': Ceza yayının hemen sağında Luis Pedro Cavanda yerden sert bir şut çekiyor ancak top çok az farkla direğin dibinden auta çıkıyor.

67': Akhisar Bld.Spor cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bruno Mezenga, Onur Ayık'ın yerine oyuna dahil oluyor.

66': Trabzonspor'da üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oscar Cardozo sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, yerine Marko Marin oyuna dahil oluyor.

63': Ceza sahası dışı sağ çaprazından Aytaç Kara serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçiyor. Aytaç'ın, doğrudan kaleye çektiği şutu kaleci Fatih Öztürk son anda kornere çelmeyi başarıyor.

60': Ceza yayının hemen gerisinde kazanılan serbest vuruş için topun başına Muhammet Demir geçiyor. Muhammet'in, doğrudan kaleye çektiği şut farklı bir şekilde üstten auta çıkıyor.

57': Oscar Cardozo'nun pasıyla penaltı noktasının hemen gerisinden Muhammet Demir şık bir vole vuruşuyla şutunu çekiyor ancak zayıf giden şutu kaleci Fatih Öztürk zorlanmadan kurtarmayı başarıyor.

53': Sağ taraftan köşe vuruşu için topun başına Özer Hurmacı geçiyor. Özer'in, ceza alanına gönderdiği ortasını savunma uzaklaştırmaya çalışıyor. Ceza yayı üstüne gelen topu kontrol eden Sefa Yılmaz şutunu çekiyor ancak savunmaya da çarpan topu kaleci Fatih Öztürk son anda kornere çelmeyi başarıyor.

52': Trabzonspor'da zorunlu bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sefa Yılmaz, Güray Vural'ın yerine oyuna dahil oluyor.

51': Maçta çok talihsiz bir an yaşanıyor. Güray Vural, hava topu mücadelesinde kolunun üstüne ters düşüyor ve sakatlanarak oyun alanını sedye ile terkediyor.

48': Sol taraftan Özer Hurmacı köşe vuruşu için topun başına geçiyor. Özer, ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada Musa Nizam topa yükseklik kazandırıyor. Hemen ardından yaşanan karambol sonrasında savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.

46': Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor. Erkan Zengin oyundan alınırken, yeni transfer Muhammet Demir oyuna dahil oluyor.

46': Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya ev sahibi ekip Trabzonspor başlıyor.

Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı fotoğrafları

45+1': Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğüyle geçiliyor.

45': Akhisar Bld.Spor 2.gole çok yaklaşıyor ! Ceza yayının hemen üstünde Onur Ayık, rakibi Musa Nizam'dan sıyrıldıktan sonra sol ayağıyla düzgün bir vuruş yapıyor ancak top çok az farkla auta çıkıyor.

45': Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

43': Leocisio Sami, Özer Hurmacı'ya arkadan yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

40': Maçın bu bölümleri karşılıklı top kayıpları ile geçiyor.

35': Orta sahada top kapma mücadelesinde Muğdat Çelik, rakibi Okay Yokuşlu'ya yaptığı faul sonrasında sarı kartı gören isim oluyor.

34': Onur Ayık, köşe vuruşunu kullanmak üzere topun başına geçiyor. Onur'un, ön direğe doğru gönderdiği ortasını savunmaya yardıma gelen Oscar Cardozo uzaklaştıran isim oluyor.

34': Orta sahada kazanılan serbest vuruşu uzun kullanan Douglas Ferreira pasını sağ kanattaki Muğdat Çelik'e atıyor. Muğdat, ceza sahası içi sağ tarafında dar açıdan sert bir şut çekiyor ancak top yan ağlarda kalıyor.

29': Özer Hurmacı, sağ kanattan ortasını ceza sahasına göndermek istiyor ancak savunma topu kafayla uzaklaştırmayı başarıyor.

28': Sol kanatta Muğdat Çelik, rakibi Salih Dursun'dan kaptığı topla hızla ilerlemek istiyor ancak daha öncesinde hakem Yaşar Kemal Uğurlu Muğdat'ın faul yaptığını belirtiyor.

24': Güray Vural, sol kanattan ortasını ters taraftaki Erkan Zengin'e atmak istiyor ancak savunma zamanında araya girerek tehlikeyi önlemeyi başarıyor.

23': Onur Ayık, rakibi Musa Nizam ile girdiği hava topu mücadelesinde faul yapıyor ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

21': GOOOOLL! Akhisar Bld.Spor, Douglas Ferreira ile maçta 1-0 öne geçiyor. Leocisio Sami, köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçiyor. Sami'nin, altıpasın içine doğru gönderdiği ortasına defanstan gelen Douglas Ferreira iyi yükselerek kafa vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.

16': Sağ kanatta hareketlenmek isteyen Ahmet Cebe ofsayta yakalanıyor.

12': Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına Onur Ayık geçiyor. Onur, ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Merter Yüce, istediği gibi bir şut çekemiyor ve top yan ağlarda kalıyor.

8': Oscar Cardozo ve Özer Hurmacı hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya faul beklentisi için aşırı itirazda bulununca sarı kart ile cezalandırılıyorlar.

8': Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu hızlı kullanan Onur Ayık takım arkadaşıyla paslaştıktan sonra ortasını ön direğe göndermek istiyor ancak savunmaya çarpan top kaleci Onur Kıvrak'da kalıyor.

4': Erkan Zengin, sol kanattan ortasını penaltı noktasına açıyor ancak savunma topu tehlikeli bölgenin dışına çıkartmayı başarıyor.

1': Akhisar Bld.Sporlu oyuncuların santra vuruşuyla maç başlıyor.

Trabzonspor'un ekonomi uzmanı: Muharrem Usta
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER