SÜPER LİG

Trabzonspor 3 - 2 Kardemir Karabükspor

Trabzonspor, 22. haftanın kapanış maçında sahasında ağırladığı Karabükspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor 3 - 2 Kardemir Karabükspor
Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Trabzonspor, konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup etti. 

Yılmaz Vural ile ilk maçına çıkan Karabükspor'u ağırlayan Karadeniz Fırtınası sezonun flaş ismİ Mehmet Ekici'nin iki gol bir asistle oynadığı karşılaşmada üç puanı son dakikada kaptı.

23. haftanın son maçında Trabzonspor, Karabükspor 3-2 mağlup etti.  
 
PERDEYİ MEHMET AÇTI

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarım saatinde tempo olduça düşüktü. Ancak 39. dakikada sonra maç ilginç bir hal aldı. Fırtına bu dakikada Mehmet Ekici ile golü buldu. Sezonun flaş yime süper bir golle Avni Aker'i ayağa kaldırdı. Karabükspor'un gole yanıtı gecikmedi.

KARABÜK ÜST ÜST 2 GOL BULDU

43. dakikada Traore ceza sahası önünden düzgün bir vuruşla skoru eşitledi. İlk yarının uzatma anlarında Trabzonspor tribünleri buz kesti. Onur Ayık Karabükspor'u deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

CARDOZO EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Ersun Yanal ikinci yarıya iki hamle ile başladı. Salih ve Deniz Yılmaz oyuna süren deneyimli teknik adam, Sefa ve Özer'in oyundan aldı. İkinci yarıda Trabzonspor'un yaptığı ataklar 83'te sonuç buldu. Karadeniz Fırtınası yine duran toptan golü buldu. Mehmet Ekici'nin ortasına iyi yükselen Cardozo 6 maç aradan golle buluştu.

SON SÖZÜ MEHMET SÖYLEDİ

89. dakikada Trabzonspor frikik kazandı ve Mehmet Ekici enfes bir frikik golle skoru 3-2'ye getirdi.

Trabzonspor bu galibiyetle 37 puana çıkarken, Karabükspor ise 17 puanda kaldı.
 
 
Trabzonspor: 3 - Kardemir Karabükspor: 2

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

Trabzonspor: Hakan Arıkan, Fatih Atik, Aykut Demir, Bosingwa, İshak Doğan, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Cardozo

Kardemir Karabükspor: Waterman, Bertul Kocabaş, Mabiala, Murat Akça, Emre Özkan, Samba Sow, Musa Çağıran, Onur Ayık, Traore, Ahmet İlhan Özek, Akpala

Goller: Dk. 39 ve 88 Mehmet Ekici, Dk. 84 Cardozo (Trabzonspor), Dk. 43 Traore, Dk. 45+2 Onur Ayık (Kardemir Karabükspor) 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER