SÜPER LİG

Trabzonlu yıldız ile sözleşme uzatılıyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu, iç transferde Brezilyalı futbolcusunun sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Trabzonlu yıldız ile sözleşme uzatılıyor
Trabzonspor Yönetim Kurulu, iç transferde Brezilyalı futbolcusu Alanzinho'nun sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, futbolcunun menajerinin Trabzon'a geldiği ve bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ile görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

Alanzinho'nun sözleşmesinin büyük olasılıkla uzatılacağı, bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun, futbolcunun 1 yıllık opsiyon hakkıyla beraber toplam 2 yıllık bir sözleşme düşündüğü de belirtildi.

Bordo-mavili kulüp, Norveç'in Stabaek takımından 2008-2009 sezonunun devre arasında Alanzinho'yu kadrosuna katmıştı. Stabaek takımı ile şampiyonluk yaşayan ve Norveç'te yılın oyuncusu seçilen Alanzinho, 3 milyon 900 bin avro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER