SÜPER LİG

Trabzon'da Selçuk İnan dönüyor

Trabzon'da Beşiktaş maçı hazırlıklar devam ederken, Kayseri maçında oynayamayan Selçuk İnan'ın hazır olduğu belirtildi

Trabzon'da Selçuk İnan dönüyor

Trabzonspor'da tek hedef Beşiktaş maçı.. Bordo mavili takım Süper Ligi'n 24. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Şenol Güneş ise hem takımını bu önemli maça konsantre ediyor hem de sahaya süreceği onbir üzerinde çalışmalar yapıyor.

Sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz hafta takımdan ayrı kalan Selçuk İnan'ın hazır olduğu, Güneş'in Alanzinho'yu ise yedek kulübesine çekeceği belirtiliyor. Takımla çalışmalarını sürdüren Egemen konusundaysa Güneş'in kararını son antrenmanda vereceği öğrenildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Kayserispor maçı sonrası hakem Yunus Yıldırım'ın yaralanmasına yol açan olayla ilgili yaptığı incelemeler sonrası sonuca ulaştı. Bordo mavili yönetim polis kamerası ve stat kameralarını inceleyerek sahaya bozuk para atanları tespit etti. Konuyla ilgili açıklamanın Trabzon Emniyeti tarafından yapılması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor'un Kayserispor ile oynadığı maçın ardından atılan bozuk para ile alnı yarılan hakem Yunus Yıldırım'ın maç sonunda tuttuğu raporda, Bordo Mavili yönetime gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

Raporunda olaya çok fazla yer vermeyen Yunus Yıldırım'ın bozuk parayı atan kişiden de şikayetçi olmadığı belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER