SPOR MEDYASI

Trabzon medyasından bomba bir iddia

Trabzonpsor ile Fenerbahçe'nin son dört haftaya kafa kafaya girmesi gerilimi artırıyor. Taka gazetesinin hedefinde Bülent Yıldırım var...

Trabzon medyasından bomba bir iddia
Ligde son dört haftaya girilirken Fenerbahçe ve Trabzonspor'un zirvede 70'er puanla şampiyonluk mücadelesi sürüyor.

Trabzonspor yerel medyası ise son haftalarda yaşananlardan oldukça rahatsız durumda.

Günlük yayın yapan Taka Gazetesi ise 27 Nisan Çarşamba günkü baskısında "Trabzon'u Böyle Vurdular!" başlıklı haber ile hakem Bülent Yıldırım'a yükleniyor;

Haber şu şekilde;

"Son haftalarda Trabzonspor üzerine oynanan oyunlar bitmek bilmiyor. 2 yıl önce FİFA Listesinden düşecekken Bakan Faruk Özak' ile görüşmek için sürekli aracı kullanan hakem Bülent Yıldırım, daha güçlü! Arka bulunca Trabzonspor'a sırt çevirmiş.

Bu bilgi gündemi değiştirecek

Trabzonspor'un Eskişehir deplasmanında 2 golünü iptal eden 7 dakika uzatılması gereken maçı 4 dakika uzatarak Trabzonspor'un hakkını gasp eden Bülent Yıldırım'la ilgili şok bir bilgi gündemi değiştirecek cinsten.

Cuma'dan sonra ne konuştular?

Yıldırım'ın, Trabzonspor - Eskişehirspor maçından bir hafta önce 15 Nisan Cuma günü Ankara Dış Ticaret Müsteşarlığının mescidinde Fenerbahçe - Bucaspor maçının gözlemcisi Abdurrahman Arıcı ile biraraya gelerek namazı birlikte kıldıkları ve daha sonra yemeğe çıktıkları ifade edildi. Arıcı'nın bu mescide gelerek Cuma kılmasının alışıla gelmiş bir durum olmadığı ifade ediliyor. Peki, Arıcı ile Yıldırım Cuma namazından sonra ne konuştular?

Arıcı'nın kaçıncı vukuatı bu?

Fanatik bir Fenerli olan Arıcı'nın Bülent Yıldırım'ı Eskişehir maçı öncesinde kurguladığı, kendisi de Buca'nın aleyhine penaltı veren Bünyamin Gezer'e yılın en yüksek notunu vermesi dikkat çekti. Bu arada Bülent Yıldırım'ın geçtiğimiz sezon Avni Aker'de oynanan ve F.Bahçe'nin 1-0 galip geldiği maçtan sonra ismi açıklanmayan F.Bahçeli bir bakan tarafından terfi ettirildiği ve Ticaret Müstaşarlığı kontrol daire başkanlığına getirildiği belirtiliyor."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER