DÜNYADAN FUTBOL

Tottenham'ı Defoe kurtardı

Şampiyonlar Ligi için umutlanan Tottenham Hotspur, düşmeme mücadelesi veren Blackpool'u White Hart Lane'de konuk etti.

Tottenham'ı Defoe kurtardı

Premier League'de 4. sıradaki Manchester City'nin yenilmesi sonucu Şampiyonlar Ligi için umutlanan Tottenham Hotspur, düşmeme mücadelesi veren Blackpool karşısında beraberliği Defoe ile kurtadı; iki ekip de istediğini alamadı. 
 
 
Tottenham Hotspur [1 - 1] Blackpool
75' C. Adam (Penaltı kaçırdı)
76' [0 - 1] C. Adam (pen.)
89' [1 - 1] J. Defoe

 
İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin 60. dakikasında sakatlanan yıldız oyuncu Bale, oyuna devam edemezken, sedyeyle taşındı ve yerini Crouch'a bıraktı. Galli yeteneğin durumunun ciddi olduğu gözlendi.

Bale'in sakatlanması ile demoralize olan Kuzey Londra ekibi karşısında direncini artıran Blackpool, 74. dakikada penaltı kazandı. Dawson'un ceza sahası içinde elle oynaması sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. 75'te atışı Adam kullandı; kaleci Gomes topu köşeden çıkardı. Pozisyonun devamında kullanılan köşe atışında topu elinde kaçıran Gomes'in Taylor-Fletcher'a yaptığı hareket sonrasında hakem yine penaltıya hükmetti. Atışı yine Adam kullandı ancak bu kez ağları havalandırdı.

Beraberlik için bastıran ev sahibi Kuzey Londra ekibi 89. dakikada golcüsü Defoe ile skora denge getirdi ve ilginç anlara sahne olan mücadele 1-1 sona erdi.

Tottenham 35 maç sonunda puanını 56 yaparken, 5. sıraya yükseldi ancak City'ye yaklaşma fırsatını tepti. Son bölümde yediği golle bir puana razı olan Blackpool ise 36 maç sonunda puanını 36 yaptı ve averajla 17. sıraya çıktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER