SPOR MEDYASI

Toroğlu Trabzon taraftarını kızdıracak!

Maraton programında Trabzonspor-Galatasaray maçını yorumlayan Erman Toroğlu, taraftarın 61. dakika şovu ile ilgili ağır bir ifadede bulundu.

Toroğlu Trabzon taraftarını kızdıracak!
İNTERNETSPOR- LİG TV'de yayınlanan Maraton programında konuşan Erman Toroğlu, hem dev maçın pozisyonlarını yorumladı, hem de maçla ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu, Galatasaray'ın bulduğu ilk gol öncesi Alanzinho'nun pozisyonu için "Net faul" yorumu yaptı. Toroğlu; "Burada yüzde yüz faul var. Rakip kesinlikle topa değil, adama müdahale ediyor. Burada sarı kart bile düşünülebilir. Zaten Yunus Yıldırım da golden sonra dağıldı pudra şekeri gibi oldu. Sonra çok komik fauller çaldı" dedi.

Yaser'in kırmızı kartını da yorumlayan Toroğlu, "Ağabeylerinden gördüklerini yapıyor işte" yorumunda bulundu. Şansal Büyüka'nın "Hangi ağabeyi 1 dakikada kırmızı kart görmüş" şeklindeki itirazı üzerine, "Ağabeyleri hakemle uğraşıyor sürekli. O da cin olmadan çarpmaya çalıştı. Üstelik yan hakemin iki metre önünde" dedi..

Toroğlu en çarpıcı cümlesini ise Trabzon taraftarının 61. dakikada yaptığı şovu yorumlarken söyledi. Usta yorumcu, "Bu 61. dakika şovu tam bir aptallık. Yanlış anlaşılmasın ama olmaz öyle şey. Tribündeki seyircinden top toplayıcı çocuklarına kadar herkes çok akıllı olacak eğer şampiyonluğa gidiyorsan. Bu şovu yaparken takımını soğutuyorsun, konsantrasyonunu bozuyorsun ve akabinde gol yiyorsun" dedi..

Son olarak maçın genel analizini de yapan Toroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Galatasaray iyi mücadele etti. Şu Galatasaray'ı Trabzon'da çatır çatır yenmezsen bana şampiyonluktan bahsetmeyeceksin. Bugün oynanan maça bakınca Trabzon'un aldığı 1 puan bence büyük bir şans. Hani Galatasaray içerde oynasa tamam. Uçaktan indiler uçağa bindiler. Bütün bunların yanında Trabzon'un oynadığı futbol ve verdiği mücadele iyi değil. Trabzon takımında emekliler var. Mesela Gökhan, mesela Umut, mesela Selçuk.. Öyle oynuyorlar ama nasıl oynuyor. Sanki bakkaldan ekmek almaya gidiyorlar. Basma, alma, hız falan yok hiç. Alanzinho top aldığı zaman yanında top isteyen adam yok. Trabzon'da boşa çıkıp top almak isteyen adam yok. En az 3-5 adamın olacak. Basacaksın, ısıracaksın. "

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER