SÜPER LİG

Tom de Sutter Beşiktaş maçını bekliyor

Bursaspor'a transferin son günü katılan ancak Tomas Necid'in performansıyla ikinci planda kalan Tom de Sutter, geçen sezon Brugge formasıyla, Beşiktaş'ı 2 kez avlamıştı.

Tom de Sutter Beşiktaş maçını bekliyor

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan Bursaspor'da gol silahlarından biri de Tom de Sutter. 

Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezona kötü başlayan ancak çabuk toparlayan Bursaspor; Kasımpaşa ve Sivas galibiyetleriyle iyice morallenmişti. Bu hafta Süper Lig’in lideri Beşiktaş’ı konuk edecek olan Timsah’ta forvetteki büyük rekabet dikkat çekiyor.

Lokomotiv Moskova taraftarı Taksim'de bıçaklandıBeşiktaş'la Lokomotiv Moskova'yı karşı karşıya getirecek olan Avrupa Ligi maçını izlemek için İstanbul'a gelen bir turist, dün Taksim'de yaşadığı olayda bıçakla yaralandı.

Attığı 7 golle lige damga vuran Necid’in son iki haftayı formsuz geçirmesi, gözleri takımın diğer gol silahı Tom de Sutter’e çevirdi.

Brugge ile Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadıktan sonra transferin son günlerinde Bursaspor’a katılan Belçikalı forvet, Necid’in gölgesinde kalmıştı. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş karşısında 30 yaşındaki oyuncuya şans vermesi bekleniyor.

BRUGGE'ÜN EFSANESİ

Hatırlanacağı üzere De Sutter, geçen yıl UEFA Avrupa Ligi 3. Turu’nda Brugge ile Beşiktaş’a karşı her iki maçta attığı iki kritik gol ve oynadığı futbolla takımının çeyrek finale yükselmesinde başrol oynamıştı. De Sutter, bu maça da damga vurmaya çalışacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER