BEŞİKTAŞ

Tolgay Arslan'dan Beşiktaş yönetimine flaş Fenerbahçe sözleri

Fenerbahçe'den teklif alan Tolgay, siyah-beyazlı yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. 28 yaşındaki futbolcu, kariyerine sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istediğini söyledi.

Tolgay Arslan'dan Beşiktaş yönetimine flaş Fenerbahçe sözleri

Beşiktaş'ta yönetimden özür dileyen ancak teknik direktör Şenol Güneş'ten özür dilemediği için Antalya kamp kadrosuna dahil edilmeyen ve satış listesine koyulan Tolgay Arslan için Fenerbahçe'nin yaptığı ilk teklif reddedildi.

BEŞİKTAŞ 3 MİLYON EURO İSTEDİ

Sporx'in haberine göre; Tolgay Arslan'ın transferi için Fenerbahçe ile görüşme halinde olan Beşiktaş, futbolcunun transferi için 3 milyon euroluk bonservis bedeli talep etti ancak bu talep, Fenerbahçe tarafından reddedildi. Beşiktaş'a Ozan Tufan'ın da içerisinde olduğu takas + para önerisini getiren Fenerbahçe'nin bu teklifi Beşiktaş tarafından reddedilirken; siyah-beyazlı kulübün Tolgay için belirlediği bonservis bedelinde 2.5 milyon euro seviyesine kadar inebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Almanya'dan da gelen teklifleri değerlendiren siyah-beyazlı yönetim, Tolgay Arslan'ın sözleşmesinin 2022'de sona erecek olmasından dolayı kiralık ya da takas opsiyonlarının tamamına soğuk bakıyor. Almanya'dan gelen tekliflerin 1.5 milyon seviyesinde olmasından dolayı Fenerbahçe ile bir kez daha masaya oturacak olan Beşiktaş'ın kısa bir süre içerisinde bu sürece nokta koyması bekleniyor.

Öte yandan Tolgay Arslan için Başakşehir iddiları gündeme gelmişti ancak Başakşehir'in Tolgay için herhangi bir temasının olmadığı ortaya çıktı. Son olarak Robinho'yu kadrosuna katan Başakşehir'in sanılanın aksine Tolgay Arslan için değil bir santrafor transferi için hamle yapacağı öğrenildi.

BIRAKIN GİDEYİM

Siyah-beyazlı yönetim ile transferi için görüşen ve kolaylık isteyen Tolgay Arslan, "Kadroda değilsem, transferim için kolaylık gösterin ve mutlu olduğum yerde olayım. Fenerbahçe beni istiyor ve siz de kolaylık sağlarsanız, kariyerime burada devam etmek istiyorum" dediği ifade edildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER