SÜPER LİG

Tivibu Celtic Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Celtic Fenerbahçe maçı ile temsilcimiz Avrupa Ligi'nde ikinci karşılaşmaya çıkacak. Peki Celtic Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Tivibu Celtic Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında yarın İskoçya'nın Celtic takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Peki Celtic Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Sarı-lacivertliler, Avrupa'da oynadığı 195 maçın 69'unu kazanırken, 88 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda ikinci maçında yarın deplasmanda İskoçya'nın Celtic takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 196. maçına çıkacak.

Avrupa'da farklı kulvarlarda bugüne dek çıktığı 195 maçın 69'unu kazanan sarı-lacivertli ekip, 88 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 241 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 300 gol gördü.

 

Celtic Fenerbahçe maçı 1 Ekim Perşembe günü saat 22:05'te başlayacak. Karşılaşma Tivibu spor kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa kupalarında 6. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda 2'şer galibiyet ve yenilgi alırken bir kez de berabere kaldı. Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla 0-0 berabere kalarak başlayan Fenerbahçe, rövanşı 3-0 kaybetti ve "Devler Ligi" hayaline erkenden veda etti.

Sarı-lacivertliler, Shakhtar Donetsk'e elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın Atromitos takımıyla eşleşti. İlk maçta rakibini deplasmanda 1-0 yenen sarı-lacivertliler, rövanşı ise 3-0 kazanarak adını gruplara yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda ilk maçına Norveç'in Molde takımıyla çıkan Fenerbahçe, rakibine sürpriz bir sonuçla 3-1 kaybetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER