ŞAMPİYONLAR LİGİ

Tivibu Astana Galatasaray maçı sifresiz mi? Şifreli mi?

Astana Galatasaray maçı saat 19:00'da Tivibu ekranlarında şifreli mi yayınlanacak? Astana Galatasaray maçı detayları haberimizde...

Tivibu Astana Galatasaray maçı sifresiz mi? Şifreli mi?
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray bu akşam (30 Eylül Çarşamba) C grubu ikinci maçında Kazak ekibi Astana ile karşılaşacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray Astana maçı hangi kanalda yayınlanacak? Astana Galatasaray maçını Tivibu Spor mu yoksa TRT1 mi yayınlayacak? Ve bu maç şifreli mi şifresiz mi olacak? Ayrıntılar haberimizde.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. maçında Atletico Madris'le karşılaştı. Temsilcimiz rakibine 2-0 yenildi. Zorlu mücadelenin ardından Kazakistan'a uçan Sarı Kırmızılılar 2. maçta Astana ile oynayacak. Bu akşam TSİ ile 19:00'da başlayacak maçı Tivibu Spor 1 HD kanalı canlı ve şifreli yayınlayacak.



GALATASARAY GALİBİYET PEŞİNDE
Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında İspanyol takımı Atletico Madrid'e 2-0 kaybeden Galatasaray, deplasmanda Astana'yı yenerek 3 puanla tanışmayı hedefliyor.

Astana Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak müsabakayı, İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek.

Galatasaray'ın rakibi Astana, gruptaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımına 2-0 mağlup olmuştu.

Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid ile Benfica, yarın Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'da Astana karşılaşması öncesi Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz'ın sakatlıkları bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER