FUTBOL

Timsah Arena yükseliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifası ve Timsah Arena Stadı'nın son durumu hakkında konuştu.

Timsah Arena yükseliyor! - Sayfa 1

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifası ve Timsah Arena Stadı'nın son durumu hakkında konuştu.

Timsah Arena yükseliyor! - Sayfa 2

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ertuğrul Sağlam'ın, Bursaspor'daki teknik direktörlük görevinden istifasıyla ilgili, ''Bursa bugüne kadar yaşamadığı şampiyonluğu onun teknik patronluğunda yaşadı. Gönül isterdi ki yapımı devam eden Timsah Arena Stadı'nda da birçok şampiyonluğu beraber yaşayalım, Avrupa'da güzel başarılar elde edelim'' dedi.

Timsah Arena yükseliyor! - Sayfa 3

Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlam'ın Türkiye'deki çok değerli teknik direktörlerden biri olduğunu ve Bursa halkının kendisine şükran borçlu olduğunu ifade etti.

Timsah Arena yükseliyor! - Sayfa 4

Recep Altepe, şunları kaydetti: ''Bursa bugüne kadar yaşamadığı şampiyonluğu onun teknik patronluğunda yaşadı. Gönül isterdi ki yapımı devam eden Timsah Arena Stadı'nda da birçok şampiyonluğu beraber yaşayalım, Avrupa'da güzel başarılar elde edelim. Özellikle Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediye maçlarındaki farklı mağlubiyetler bu konuda bardağı taşıran son damlalar oldu. Bununla birlikte istifa kararını açıkladı. Kendi şartlarını kendisi daha iyi bilir. Biz bir şey diyemeyiz. Kendisi ve ailesi için hayırlısı olsun.''