SPOR MEDYASI

Tiger Woods üzerinden ahlak sorusu

Ünlü golfçü Tiger Woods, Türkiye'de yaşanan ahlak polemiğine örnek oldu. Bakın nasıl...

Tiger Woods üzerinden ahlak sorusu
Aslı Aydıntaşbaş ve Akif Beki'nin "Karşı Gündem" Programı'nda Aydıntaşbaş'tan hükümete Tiger Woods üzerinden çarpıcı bir soru geldi.

CNN Türk'ta yayınlanan "Karşı Gündem" programında Aslı Aydıntaşbaş, hükümetin gençlere ahlaklı örnekler konusunda çifte standart yaptığını ve sadece siyasi bir gösteriş sergilediğini Boğaziçi Köprüsü'nde atış yapan ünlü golfçü Tiger Woods örneğiyle verdi. 
 
TİGER WOODS EŞİNİ HAYAT KADINLARI İLE ALDATTI

Aydıntaşbaş, "Tiger Woods'un eşini dünyanın her yerinde onlarca hayat kadınıyla, en pespaye biçimde aldattığı ortaya çıktı. Bu kadınların bir kısmı ifade verip olayları anlattı. Karısı boşandı ve General Elektrik gibi dünyaca ünlü bütün sponsorlar Tiger Woods'tan desteğini çekti. Bir tek Nike ve Türk Hava Yolları hariç. Üstelik THY, tüm dünyaya iki kıtayı bağlayan köprüden Tiger Woods'la reklam yaptı, bir sürü para verdi. 
 
ABD'Lİ FİRMALAR BİLE BU YÜZDEN SPONSORLUĞU ÇEKTİ

Madem kızlarla erkeklerin aynı evde kalması konusunda bu kadar ahlaki duyarlılığa sahip hükümet, o zaman ailesini en pespaye biçimde ihanet eden birisine sponsor olup böylesine bir organizasyon yaptırıyor? Amerikalı firmalar bile Amerikan toplumunda oluşan tepki nedeniyle Woods'tan sponsorluğunu çekmişken? Burada çifte standart yok mu" dedi.

AKİF BEKİ DE DESTEKLEDİ

Aydıntaşbaş'ın bu çıkışını Akif Beki'den de sürpriz bir destek geldi. Beki bu durumun çifte standart olduğunu kabul ettiğini söyledi.  
  
TİGER WOODS'UN BİLENMEYEN YÜZÜ: SEKS BAĞIMLISI! - TIKLA OKU
Aslı Aydıntaşbaş 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER