DİĞER HABERLER

Tiger Woods tarihi atışı yorumladı

Dünyanın bir numaralı golf oyuncusu Tiger Woods ile Kültür ve Turizm Bakanı Çelik ortak basın toplantısı düzenledi.

Tiger Woods tarihi atışı yorumladı
Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, dün İstanbul'da iki kıta arasında yaptığı vuruşu daha önce hiç denemediğini belirterek, yaşadığı deneyimi değerlendirdi.
 
'ULUSLARARASI KRİZE NEDEN OLABİLİRDİM' 
Dünyanın bir numaralı golf oyuncusu Tiger Woods, İstanbul'daki atışla ilgili olarak "Rüzgar biraz soldan esiyordu, sağ tarafta çok sayıda arabalar vardı. Top sağa kaçsaydı uluslararası bir krizi de yol açabilirdim. O açıdan sinir bozucu diyebilirim. Her attığım topta bu heyecanı hissettim. 550 metre kadar mesafeye gidebildi, başarılıydı çok da kötü değildi diyebilirim" dedi.

Woods, toplantıda yaptığı konuşmada, İstanbul'da yaptığı atışın önemli olduğunu belirterek, bugüne kadar havalimanında, karayolunda atışlar yaptığını ancak ilk defa bir köprüde atış gerçekleştirdiğini söyledi. 
 
TİGER WOODS SEKS BAĞIMLISI-TIKLA OKU 

Bir gazetecinin "Doping ile ilgili uygulamalar sizi endişelendiriyor mu" sorusuna Woods, bu konuda bütün yıl boyunca testler yapıldığını, kendisinin de bu yıl 5 defa test verdiğini kaydetti. Böyle bir şey varsa bunun sadece hipotez olabileceğini dile getiren Woods, test verileri ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmadığını söyledi. 
 
TİGER WOODS 

İsveç ve birkaç ülkede hükümetlerin golf alanında yapılan programları desteklediğini, golfün bu ülkelerde gelişme kaydettiğini anlatan Woods, şöyle konuştu:

"Avrupa'nın güneyinde takımlar ya da bireyler halinde turnuvalar yapılıyor, sporcular buralarda deneyim kazanıyor. Geri kalan ülkeler de ilerlemeye, turnuvalarda madalya almaya çalışıyor. Golfün gelişmesinde ve bu tür programların gerçekleşmesinde hükümetin desteği olmalı, aksi takdirde bunları yapamazsınız."

TİGER WOODS

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER