DÜNYADAN FUTBOL

Thibaut Courtois forma giyecek mi?

Atletico Madrid'in başarılı kalecisi Thibaut Courtois'nın önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği merak konusu...

Thibaut Courtois forma giyecek mi?
La Liga'nın en az gol yiyen kalecisi Courtois'nın geleceği tartışmaya açıldı. Atletico Madrid, Belçikalı kalecinin bonservisini Chelsea'den almak için Londra kulübüne teklif götürmeye hazırlanıyor.

Madrid ekibi, Chelsea'den kiraladığı Belçikalı file bekçisinin bonservisini almak istiyor. Atletico yönetimi, İspanyol basınında Courtois'nın 2016'dan itibaren Real Madrid'in kalesini koruyacağı şeklinde yer alan iddialar üzerine girişimlerini hızlandırma kararı aldı.

İspanya'da bir televizyon programına açıklamalarda bulunan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Belçikalı kaleciyi kadroda tutmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi.  
 
Cerezo, "Courtois sezon sonuna dek bizim oyuncumuz. Chelsea de kabul ederse bonservisini almak istiyoruz. Bunu başaramazsak; Courtois'nın önümüzdeki sezon da Atletico'da oynayabileceği bir formül geliştirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Üç sezondur kiralık olarak Atletico Madrid kalesini koruyan Courtois, bu sezon La Liga'nın en az gol yiyen kalecisi konumunda bulunuyor. Chelsea Menajeri Jose Mourinho daha önce genç kaleciyi satmayı düşünmediklerini söylemişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER