DÜNYADAN FUTBOL

Thiago Silva transferine nokta!

Milan'ın Brezilyalı stoperi Thiago Silva'nın transferine son noktayı Milan Başkanı Silvio Berlusconi koydu.

Thiago Silva transferine nokta!

Uzun süredir PSG ile ismi ciddi bir biçimde anılan Milan'ın Brezilyalı stoperi Thiago Silva'nın transferine son noktayı Milan Başkanı Silvio Berlusconi koydu.


Milan'ın resmi internet sitesinde son dakika gelişmesi olarak verilen haberde; "Başkan Berlusconi kararını verdi; Thiago Silva Milan'da kalıyor." ifadelerine yer verildi.

Yaklaşık 15 gündür, Fransız temsilcisi PSG ile ismi ciddi bir biçimde anılan Thiago Silva için Fransız ekibinin 50 milyon euroluk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edilmişti. Mali olarak zor durumda bulunan Milan'ın bu teklifi kabul etmesi beklenirken; İtalyan basınının iddiasına göre, Berlusconi taraftar tepkisi nedeniyle bu transferde geri adım attı ve sambacının satışına onay vermedi.

Öte yanda Paris Saint Germain kulübü de resmi twitter hesabı üzerinden geçtiği bilgilendirme mesajıyla, Thiago Silva transferinden tamamen vazgeçtiklerini duyurdu.

Brezilyalı stoper, 2009 yılında Milan'a 10 milyon euro bonservis ücretiyle transfer olmuştu. Thiago Silva'nın ismi ara transfer döneminde de Barcelona ile anılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER