TENİS

Tenis kortları Türkler'le tanıştı

‘gerçekten garip’ işte marsel’in maçını eurosport ‘ta anlatan david mercer’dan inciler: * “hayatımda çok tenis maçı anlattım ama bu izlediğim gerçekten garip bir şey.” * “her puanda bağırıyorlar. marsel sanki final maçında maç puanı kullanıyor.” * “bütün maç böyle devam edemezler, eğer maç 5...

Tenis kortları Türkler'le tanıştı - Sayfa 1

‘Gerçekten garip’ İŞTE Marsel’in maçını Eurosport ‘ta anlatan David Mercer’dan inciler: * “Hayatımda çok tenis maçı anlattım ama bu izlediğim gerçekten garip bir şey.” * “Her puanda bağırıyorlar. Marsel sanki final maçında maç puanı kullanıyor.” * “Bütün maç böyle devam edemezler, eğer maç 5 sete giderse ses telleri ne olacak?” * “Eğer ekranınızı yeni açıyorsanız, TV’nizde bir arıza yok, bu ses gerçekten bu kadar yüksek.”

Tenis kortları Türkler'le tanıştı - Sayfa 2

Sonuçta Türkiye’yi dünyaya tanıtma fırsatını bulduğumuz bir organizasyonda sportif açıdan Marsel sayesinde iyi bir sınav verdik.. Ama seyirci açısından sınıfta kaldık..

Tenis kortları Türkler'le tanıştı - Sayfa 3

Yayıncı kuruluş Eurosport maçın ilk bölümünü canlı verirken, olaylar başladığı andan itibaren tenisin görsel zevkini korumak adına yayını yarıda kesip başka bir maçı yayınlamayı tercih etti.

Tenis kortları Türkler'le tanıştı - Sayfa 4

Şilili tenisseverler duman içinde kalırken, olaya müdahale eden Melbourne polisi Türk tenisseverlerin 35 tanesini kort dışına çıkardı..