SPOR MEDYASI

Tekvandocularımız patlama telaşını yaşadı

Turnuva için Fransa'da bulunan Tekvando Milli Takımı Paris saldırısını an be an yaşadı. Milli Takım'ın yaşadıklarını Federasyon Başkanı Metin Şahin anlattı.

Tekvandocularımız patlama telaşını yaşadı

Fransa'nın başkenti Paris'te bir konser salonunun, stadyumun ve restoranın da aralarında bulunduğu 6 farklı noktaya düzenlenen terör saldırılarında 129 kişi öldü.

Olimpiyatlar öncesi yapılacak turnuvaya katılmak üzere Paris'te bulunan Tekvando Milli Takım'ın yaşadıklarını Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin Beyaz Futbol'a anlattı.

Paris'te binlerce sporcunun bulunduğunu söyleyen Şahin ' Olimpiyatlar öncesi yapılacak en büyük turnuvaya katılmak üzere buraya geldik. Olayın yaşandığı yerde 1 saat önce yemek yedik. Biz çıktık bizim şoför oradan çıkamamış. Saldırıdan sonra sabaha kadar siren sesleri susmadı. Sabaha kadar uyuyamadık.' ifadelerini kullandı.

Metin Şahin terör saldırısının ardından turnuvanın iptal edildiğini de söyledi.

BAKANIMIZ BİZİ ARADI

Olayın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın aradığını söyleyen Başkan ' Olayın internete düşmesinden sonra ailelerimiz bizi aradı. Bazen telefonlar kesildi. Devlet düzeyinde Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ta aradı. Bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. En ufak bir durumda devletin yanımızda olduğunu ifade etti' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER