GALATASARAY

Taraftarın ricasını kırmadı! Fatih Terim'den büyük jest

Galatasaray camiası, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı. Teknik direktör Fatih Terim, Galatasaraylı bir taraftarın ricasını kırmadı ve bakın nasıl bir jest yaptı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Taraftarın ricasını kırmadı! Fatih Terim'den büyük jest - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim ve oyuncuları, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluğu taraftarlarıyla coşkulu bir şekilde kutladı.

Taraftarın ricasını kırmadı! Fatih Terim'den büyük jest - Sayfa 2

Ligin 33. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın ardından stattan ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ne hareket etti. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar, araçlarıyla yol boyunca takım otobüsüne eşlik etti.

Taraftarın ricasını kırmadı! Fatih Terim'den büyük jest - Sayfa 3

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımlarını bekleyen binlerce taraftar, tezahüratlar ve marşlarla şampiyonluk sevincini yaşadı. Taraftarlar, kapıların açılmasıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti.

Taraftarın ricasını kırmadı! Fatih Terim'den büyük jest - Sayfa 4

Galatasaray'ı taşıyan otobüsün tesislere ulaşmasıyla burada bekleyen taraftarların coşkusu arttı.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin balkonundan taraftarları selamladı.