BEŞİKTAŞ

Taraftardan Şenol Güneş'e tepki! Fenerbahçe'den korkulmaz

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasının kapanış maçında Beşiktaş ilk yarı 3-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe ile 3-3 berabere kaldı.

Taraftardan Şenol Güneş'e tepki! Fenerbahçe'den korkulmaz - Sayfa 1

Maç sonrası konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş; "İlk yarı rakibi getirmedik, hakemin birkaç hatası ile bizim sahaya gelebildiler. Onun dışında oyunun tamamen hakimi bizdik, daha da atabilirdik. 2. yarıda olmayacak goller yedik. Fenerbahçe atak yapıyordu ama pozisyonu yoktu.

Taraftardan Şenol Güneş'e tepki! Fenerbahçe'den korkulmaz - Sayfa 2

Üst üste yediğimiz goller paniği arttırdı. Savaşarak kazandığımız topları rakibe çok kolay verdik. Gerçi 2 tane daha net pozisyonumuz da var 2. yarıda."Bizim için 2 puan kayıp, Fenerbahçe için nedir bilmiyorum. Fenerbahçe, büyük takımlara karşı iyi motive oluyor, Trabzonspor dışında büyük takımlara karşı puan aldı." dedi. 

Taraftardan Şenol Güneş'e tepki! Fenerbahçe'den korkulmaz - Sayfa 3

Fenerbahçe ile kendi sahasında 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'e siyah beyazlı bir taraftar tepki gösterdi.

Taraftardan Şenol Güneş'e tepki! Fenerbahçe'den korkulmaz - Sayfa 4

Müsabakanın ardından takımla birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne dönen Güneş, tesislerden arabasıyla ayrılırken taraftarın tepkisine maruz kaldı.