RİZESPOR

Taraftar hesap sordu Kafkas küfür etti

Kayserispor'da 0-0 biten Çaykur Rizespor maçı sonrasında gerginlik vardı.

Taraftar hesap sordu Kafkas küfür etti

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan Kayserispor, yine kazanamadı. Bu sezon sahasında oynadığı 5 maçta 3 puanı birarada göremeyen Kayserispor'da 0-0 biten Çaykur Rizespor maçı sonrasında gerginlik vardı.

Oldukça çekişmeli ve bir o kadar da centilmen geçen ve sportmence biten maç sonrasında soyunma odasının yolunu tutan iki takım oyuncuları ve teknik direktörleri kimileri tarafından alkışlanırken kimileri tarafından da eleştirildi.  

Kayseritempo.com'un haberine göre; Kadir Has Stadı Batı Tribününde bulunan bazı taraftarlar, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas'a yönelik "Ne zaman çift santfor oynatacaksın? Böyle kazanamazsın" diye tepki gösterdi. 

Çaykur Rizespor

İddialara göre; bunun üzerine Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bir kaç taraftarın olduğu tribüne doğru kafasını kaldırıp sert cevap verdi. Taraftarların söylemlerine göre ise; Tolunay Kafkas, kendilerine küfür ederek cevap verdi.  

Tolunay Kafkas'a istifa çağrısı; Şerefin varsa...Kayserispor'da taraftarlar, Tolunay Hakkı Kafkas ile ligin sonunun gelmeyeceği düşüncesinde.

Kafkas'ın "............. zaman oynatacağım" şeklinde cevap verdiğini iddia eden taraftarlar, sonrasında Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve yöneticilerin olduğu locaya dönerek "Taraftara küfür eden hoca istemiyoruz. Tolunay'dan başka hoca mı yok? Yazıklar olsun" diye tepki gösterdi.

Bunun üzerine Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çetin, taraftarlara yönelik, "Çok iyi biliyorsan gel buraya sen yönetici ol. Ayıp yahu. Destek olun, köstek olmayın" dedi. Taraftarların Ali Çetin'e tepki göstermesi sonrasında Kayserispor Asbaşkanı Yücel Şahin araya girerek taraftarları ve yöneticileri yatıştırdı. Sonrasında hem taraftarlar hem yöneticiler statdan ayrıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER