FENERBAHÇE

Taksim'de Fenerbahçe-Olympiakos gerilimi

Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarıyla bir grup taraftar arasında İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı. Kavga sırasında havai fişekler de kullanıldı.

Taksim'de Fenerbahçe-Olympiakos gerilimi

Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarlarının meşale yakıp "Konstantinopolis" şeklinde sloganlar atmasının ardından İstiklal Caddesi'nde kavga çıktı. Kavgada 6 kişi yaralandı. Olympiakos taraftarı 2 Yunan, Şirinevler'de saldırıya uğradı. Tekme ve yumrukların hedefi olan Olympiakoslular'ı çevrede bulunanlar araya girerek saldırganların arasından kurtardı.

Final Four için İstanbul'a gelen ve Taksim'deki bir otelde kalan Olympiakos taraftarlarından bir bölümü öğlen saatlerinde İstiklal Caddesi'nde meşale yakıp "Konstantinopolis" şeklinde sloganlar attı. Bunun üzerinde çevrede bulunanlar ile Yunan taraftarlar arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında havai fişekler de kullanıldı. Kavgaya polis müdahale etti. Olaylarda Yunan taraftarlardan 1 'i bacağında bıçaklanırken 5 kişide darp sonucu yaralandı. Yaralı taraftarlar olay yerine gelen ambulanslar ile Şişli Hamidiye Etfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.İlk etapta kavgaya karışan 4 kişi ise polis merkezine götürüldü.

Hastanede tedavileri yapılan 6 Yunan taraftarı taburcu edildi. Taraftarlar hastane çıkışında polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Taksim'de Fenerbahçe-Olympiakos gerilimi

ŞİRİNEVLER'DE SALDIRI

Final Four için İstanbul'a gelen Olympiakos taraftarı 2 Yunan, Şirinevler'de saldırıya uğradı. Final Four'un oynanacağı Sinan Erdem Spor salonuna gitmek isteyen 2 Yunan'a, bazılarının üzerinde Fenerbahçe forması bulunan bir grup saldırdı.

Tekme ve yumrukların hedefi olan Olympiakoslular'ı çevrede bulunanlar araya girerek saldırganların arasından kurtardı.  Yunan taraftarlar daha sonra araya girenlerin eşliğinde Sinan Erdem Spor salonuna doğru götürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER